current views are: 70

4 Ιουνίου 2023
Δημοσίευση09:09

Θεσσαλονίκη: Η οργή της μητέρας της Έμμας – «Σωτηρία αγνοείται»

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο 27χρονος που παρέσυρε σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας.

Δημοσίευση 09:09’

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο 27χρονος που παρέσυρε σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο 27χρονος που παρέσυρε σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας της άτυχης φοιτήτριας γιατί το δικαστικό συμβούλιο δεν παρέπεμψε σε δίκη  την συνοδηγό. Η Κέλυ Καμπάκη ξεσπά γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ζούμε σε μία χώρα όπου βασιλεύουν οι βιαστές, οι δολοφόνοι, οι έμποροι ναρκωτικών, οι παράνομοι μετανάστες, οι κλέφτες και οι συνεργοί τους .. αν δεν ανήκεις σε αυτούς είσαι καταδικασμένος!!!

Απαλλάσσεται λέει η 20χρονη συνοδηγός που σκότωσε την Εμμα .. ποιος το λέει ;; Γιατί;;;

Δεν ήταν αυτή εκεί ;; Δεν την εγκατέλειψε ;; Δεν διανυκτέρευσε μαζί με το δράστη σε ξενοδοχείο όλο το βράδυ; Δεν πήγε την επόμενη μέρα στη δουλειά σαν να μην έχει συμβει τίποτα ;; Δεν το απέκρυψε από τις αρχές ενώ μπορούσε να μιλήσει ;;

Απαλλάσσεται γιατί;;;;

Λόγω εντίμου βίου;; είναι επίσης σεσημασμένη!!!

Λόγω ηλικίας ;; την ίδια ηλικία είχε και η Εμμα μου όταν της στέρησαν το μέλλον της !!

κράτος ανύπαρκτο ..

δικαιοσύνη ανύπαρκτη ..

σωτηρία αγνοείται !»

“Του φώναζα να γυρίσει  πίσω»

Στο βούλευμα  αναφέρεται για την συνοδηγό  ότι τι δεν θα πρέπει να απαγγελθεί κατηγορία γιατί, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της κρίσιμης κατάστασης στην οποία περιήλθε, δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στην κατάθεσή της η κοπέλα είχε ισχυριστεί:

«Λίγο πριν φθάσουμε στην Καμάρα ένιωσα περισσότερο πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς ο οδηγός κινήθηκε απότομα και ταυτόχρονα το αυτοκίνητο άρχισε να διολισθαίνει προς τα αριστερά δηλαδή προς την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας γεγονός περίεργο .Αντανακλαστικά σήκωσα τα μάτια μου από το κινητό μου (όπου «χάζευα « στο facebook  και είδα ξαφνικά μπροστά στο αυτοκίνητο μία κοπέλα η οποία διέσχιζε κάθετα την Εγνατία οδό από δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την κατεύθυνσή μας και σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύγκρουση μαζί της  ο οδηγός  φρέναρε απότομα και έκανε τον ελιγμό που ένιωσα πριν κλάσματα δευτερολέπτου  προς τα αριστερά  και να εισέλθει πράγματι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Δυστυχώς η σύγκρουση με την κοπέλα  ήταν αδύνατο να αποφευχθεί.

Η κοπέλα έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου από την πλευρά του συνοδηγού και μετά στο έδαφος. Σοκαρίστηκα τα έχασα δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσφορία ο οδηγός έβαλε ταχύτητα και έφυγε με πορεία  προς την οδό Ιασωνίδου .Όταν  άρχισα να συνέρχομαι από το σοκ άρχισα να φωνάζω σχεδόν υστερικά προς τον οδηγό ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω  και ήθελα να αποβιβαστώ από το αυτοκίνητο».

«Πειραγμένο το αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με το βούλευμα ο 27χρονος έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή .Έτρεχε με  104 χλμ/ ώρα ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 50 χλμ/ ώρα.Το αυτοκίνητο ήταν «πειραγμένο «δεν ήταν στην ιδιοκτησία του ενώ ο ίδιος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Στην απολογία του είχε ισχυριστεί :

«Ξαφνικά αντιλαμβάνομαι την κοπέλα να διέρχεται έμπροσθεν του οχήματός μου και να κινείται προς το ύψος της διαχωριστικής – των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας –  γραμμής. Το θύμα ατυχώς προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό από δεξιά μου ενώ στα τριάντα μέτρα περίπου είχε διάβαση πεζών .Κινούνταν επικίνδυνα  από το μνημείο προς την κατεύθυνση της θάλασσας σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση ενώ μάλιστα είχε δει το όχημα που ερχόταν σε ευθεία πορεία στην κίνησή του. Η κίνησή της ήταν αιφνίδια για εμένα που την αντιλήφθηκα τελευταία στιγμή. Αν δεν είχε πάρει  αυτή την επιπόλαιη απόφαση ,τίποτα από όσα συνέβησαν περαιτέρω δεν θα είχε συμβεί και αυτό πραγματικά  βασανίζει τη σκέψη μου. Βλέποντας την απότομη και εντελώς αιφνίδια αυτή κίνησή της ενστικτωδώς αντέδρασα πατώντας φρένο κάνοντας αποφευκτικό ελιγμό προς τα αριστερά για να μην πέσω επάνω της. Δυστυχώς δεν κατέστη αυτό εφικτό με συνέπεια να προσκρούσει  στην δεξιά πλευρά  του οχήματος .Στην προσπάθειά μου να αποφύγω την κοπέλα και η απότομη κίνηση του τιμονιού  προς τα αριστερά με το ταυτόχρονο φρενάρισμα είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πλαγιολισθήσει,  να εκτραπεί  τελικά στο αντίθετο ρεύμα  και να προσκρούσει στα σταθμευμένα αυτοκίνητα».

Τώρα θα δικαστεί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης  με βαριές κατηγορίες.


σχετικα αρθρα