Θεσσαλονίκη: Ο 27χρονος που την παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα μιλά πρώτη φορά – «Νόμιζα πως την τραυμάτισα»
«Ήταν σκοτεινά, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και δεν είχα χαρτιά ούτε δίπλωμα οδήγησης», ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο 27χρονος, που μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μέσα από τη φυλακή

«Ήταν σκοτεινά, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και δεν είχα χαρτιά ούτε δίπλωμα οδήγησης», ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο 27χρονος, που μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μέσα από τη φυλακή
Για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο νεαρός που κατηγορείται για τον θάνατό της.
Ο 27χρονος μίλησε πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας και εξήγησε γιατί δε σταμάτησε να τη βοηθήσει, παρά τράπηκε σε φυγή.
«Ήταν σκοτεινά, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και δεν είχα χαρτιά ούτε δίπλωμα οδήγησης», ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο 27χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο της Έμμας, που μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μέσα από τη φυλακή.
«Ήμουν μαζί με τη φίλη μου, που μου ζήτησε να την κατεβάσω μέχρι τα Λαδάδικα. Ήταν μετά τις 12, είχε αρχίσει να βρέχει και λίγο. Περίμενα σταματημένος σε φανάρι. Όταν άναψε πράσινο ξεκίνησα και σε ένα σκοτεινό σημείο βγήκε ξαφνικά η συγχωρεμένη η Έμμα. Δεν έβαλα ποτέ όπισθεν όπως λένε», υποστήριξε και είπε ότι έπαθε σοκ, γι΄αυτό και δε σταμάτησε.
Δεν ήξερα ότι τη σκότωσα, νόμιζα ότι απλά την τραυμάτισα… Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν ήταν δολοφόνος, ήταν ένα τροχαίο. Λάθος μου που δε σταμάτησα να τη βοηθήσω.
Χωρίς δίπλωμα
«Δεν είχα χαρτιά, ούτε δίπλωμα οδήγησης. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο και του είπα τι έγινε. Του είπα να καλέσει ασθενοφόρο και έφυγα από εκεί. Την επόμενη ημέρα κατάλαβα τι έκανα… Τρόμαξα, δεν ήξερα τι να κάνω… Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, δεν ήξερα τι να κάνω… Ήμουν σε κατάσταση σοκ».
«Αυτό που περνάει αυτή η μάνα, έχει σε όλα δίκιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει, έχει χάσει ένα παιδί», δήλωσε.
Η μητέρα της Έμμας άκουσε όσα είπε ο κατηγορούμενος και σχολίασε στην εκπομπή: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνος! Έτρεχε με 100 χλμ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τόσο κόσμο. Κανείς δεν είναι δολοφόνος, μέχρι να γίνει δολοφόνος. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω αν τον δω στον δικαστήριο», είπε η κ. Κέλλυ.
Η υπόθεση εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου.
Πηγή: Star.gr
ολες οι ειδησεις
- Άγνωστος άνοιξε πυρ από αυτοκίνητο στα Πατήσια – Τέσσερις κάλυκες στο σημείο
- Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο ο 25χρονος ένοικος
- Χάρις Αλεξίου: Η συνέντευξη στον Διονύση Ατζαράκη που έγινε viral – «Δεν ξέρεις ούτε ένα τραγούδι μου ε;» (Βίντεο)
- ΠΑΟΚ: Βραδιά πρωτιάς αλλά και απίθανων ευρωπαϊκών ρεκόρ!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr