Τραγωδία στον Πειραιά: Η δήλωση Δημήτρη Διαμαντίδη Γραμματέα Τομέα Ναυτιλίας ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ μέσω του τομέα Ναυτιλίας του και του Δημήτρη Διαμαντίδη πηρε θέση για το τραγικό συμβάν στον Πειραιά.

Το ΠΑΣΟΚ μέσω του τομέα Ναυτιλίας του και του Δημήτρη Διαμαντίδη πηρε θέση για το τραγικό συμβάν στον Πειραιά.
Το ΠΑΣΟΚ μέσω του τομέα Ναυτιλίας του και του Δημήτρη Διαμαντίδη πήρε θέση για το τραγικό συμβάν στον Πειραιά.
«Εκ μέρους του τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.
Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας να πράξει τα δέοντα.
Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2023 να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά περιστατικά.
Θα πρέπει επιτέλους, να φτάσει το “μαχαίρι στο κόκκαλο” και να αποδοθούν οι ευθύνες άμεσα, εκεί που πρέπει.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.»
ολες οι ειδησεις
- Βόρεια και Νότια Κορέα κοντράρονται τώρα… για το διάστημα
- Αλέξης Χαρίτσης: «Φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να βλέπουμε άλλο τον εκφυλισμό του χώρου» – «Ο Κασσελάκης απαξίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ»
- Νοθευμένο Ελαιόλαδο: Οι επισημάνσεις του ΕΦΕΤ για το πως θα το αποφύγουμε
- Ντόρα Μπακογιάννη: «Εθνικό συμφέρον οι επαφές με τον Ερντογάν» – «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα μόνα που δεν έχουν δικαιώματα»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr