Βρετανία: Έρχεται νέα «γαλαζοαίματη» γέννηση – Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία
Η Ευγενία, η οποία είναι 10η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρούκσμπανκ (Jack Brooksbank) στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018.

Η Ευγενία, η οποία είναι 10η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρούκσμπανκ (Jack Brooksbank) στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, έγκυος είναι η πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον.
Η Ευγενία, η οποία είναι 10η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρούκσμπανκ (Jack Brooksbank) στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018. Γέννησε τον πρώτο της παιδί, τον Αύγουστο, στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2021.
Από την πλευρά της η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram γράφοντας : «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι».
Λίγες ώρες πριν σε συνέντευξή της στον αρχισυντάκτη του Reuters Axel Threlfall, και στην υπεύθυνη του οργανισμού «Arctic Humanity» Gail Whiteman, δήλωσε ότι «ο γιος μου θα γίνει ακτιβιστής από τα δύο του χρόνια, δηλαδή σε λίγες μέρες».
ολες οι ειδησεις
- Συντάξεις Μαρτίου 2023: Νέα δεδομένα με την πληρωμή στους συνταξιούχους – Πότε θα γίνει
- Έντεκα προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα που σχεδίαζαν παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ στον Κηφισό
- Συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από την τραγωδία της «Θύρας 7»
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας – Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr