current views are: 57

23 Μαρτίου 2023
Δημοσίευση12:41

Υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη: Ψυχολογικά ράκος η 14χρονη – Ο Ελλάδιος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής

Ο νεαρός Ελλάδιος Σ., που είχε κάνει καταγγελίες σε εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες για μαστροπεία στην υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Δημοσίευση 12:41’
Screenshot 8 5

Ο νεαρός Ελλάδιος Σ., που είχε κάνει καταγγελίες σε εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες για μαστροπεία στην υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα «φωτίσουν» τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη με θύμα μια 14χρονη κοπέλα.

Οι τρεις συλληφθέντες, ένας Πακιστανός και οι δυο Έλληνες, παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση και την Παρασκευή θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Η 14χρονη που έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, το βράδυ της Τρίτης (21/3), στις Αρχές από τη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του παιδιού», στο Παλαιό Φάληρο και όχι στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, όπου διέμενε μαζί με την 16χρονη αδελφή της, ήταν «σφιγμένη» και λιγομίλητη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι γνωρίστηκε με τον «Ταχίρ» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια ξεκίνησαν να συναντώνται.

Ο Ελλάδιος της Κιβωτού ανάμεσα στους κατηγορούμενους για μαστροπεία

Ο νεαρός Ελλάδιος Σ., που είχε κάνει καταγγελίες σε τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες για μαστροπεία στην υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο Ελλάδιος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή, συγγενής του Ελλάδιου μίλησε στο Star και χρησιμοποίησε «βαριές» κουβέντες λέγοντας «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ελλάδιου.

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο «Ταχίρ» και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Screenshot 7 5

Τα επτά βίντεο της φρίκης του βιασμού της 14χρονης

Επτά βίντεο  φρίκης που αποτυπώνουν καρέ καρέ τον βιασμό της 14χρονης από έναν ενήλικο, παρουσία δυο ακόμη ανδρών, μέσα σε ξενοδοχείο στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ Μεταξουργείο, έχουν στα χέρια τους στελέχη της ασφάλειας.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι στιγμές του βιασμού της ανήλικης, που διαμένει σε  δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη και την οποία εξέδιδε ένας άνδρας με το όνομα «Ταχήρ», έναντι 100 ευρώ την φορά.

Οι τρεις συλληφθέντες, ένας Πακιστανός και οι δυο Έλληνες, παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση και την Παρασκευή θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ψυχολογικά ράκος η 14χρονη

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η 14χρονη είναι ψυχολογικά ράκος ενώ υπάρχει φόβος να κάνει κακό στον εαυτό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 14χρονης συνήθιζε να φεύγει από το ίδρυμα που φιλοξενείται μαζί με την αδελφή της, με εισαγγελική εντολή και επιστρέφει μετά από ημέρες.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, είχε φύγει από το ίδρυμα στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεψε στις 08:15 το πρωί της Τρίτης, ενώ όλο το βράδυ το είχε περάσει με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Επέστρεψε στην δομή μετά από ακόμη μια εξαφάνιση της το απόγευμα της Δευτέρας, το απόγευμα της Τρίτης (21/3) και αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.