ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστούγεννα για τα αδέσποτα

Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου 2015, 13:16 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2015, 13:16
Χριστούγεννα για τα αδέσποτα
Facebook Twitter Whatsapp

Η Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα μας προσκαλεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Vault  σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar για τους τετράποδους …συμπολίτες μας.

Η Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα μας προσκαλεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Vault  σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar για τους τετράποδους …συμπολίτες μας.

Η Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων-εθελοντών που βασική τους επιδίωξη είναι να συμβάλουν στην αλλαγή της στάσης των συμπολιτών μας απέναντι στα ζώα, στην διαμόρφωση ζωοφιλικής συνείδησης και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων. Για την ενίσχυση της δράσης της, η ομάδα, που στηρίζεται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών της και χορηγίες, οργανώνει κάθε χρόνο ένα χριστουγεννιάτικο bazaar από τα πιο χαριτωμένα και «ψαγμένα» που γίνονται αυτές τις ημέρες.

Το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα βρουν πράγματα και θάματα για να κάνουν τα χριστουγεννιάτικά ψώνια τους πίνοντας τον καφέ τους και δοκιμάζοντας υπέροχα γλυκίσματα προσφορά γνωστών ζαχαροπλαστείων για τα αδέσποτα. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να φέρουν τροφές, φάρμακα και είδη ανάγκης για τα αδέσποτα ενώ θα γίνονται και «προξενιά»∙  οι πιο κοινωνικοί από τους τετράποδους προστατευόμενους της Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα θα είναι παρόντες για να μας κουνήσουν την ουρά και, Θεού θέλοντος, να βρουν οικογένεια.

Και επειδή –να μην το ξεχνάμε αυτό- ο Πολυχώρος Vault είναι καταρχήν θεατρικός χώρος, μέρος των εσόδων της παράστασης «Μάρτυς μου ο Θεός» του Μάκη Τσίτα (βραβείο Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014) σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη θα διατεθεί υπέρ αδέσποτων.  

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα, Πολυχώρος Vaul Theatre Plus, Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός,  Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Email: [email protected] http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl