ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Don Delillo στη Στέγη

Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου 2016, 15:01 / Ανανεώθηκε 29 Φεβρουαρίου 2016, 15:47
Ο Don Delillo στη Στέγη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κορυφαίος αμερικανός συγγραφέας θα βρεθεί στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον δημοσιογράφο Ηλία Μαγκλίνη

Ο κορυφαίος αμερικανός συγγραφέας θα βρεθεί στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον δημοσιογράφο Ηλία Μαγκλίνη

Έναν από τους πιο επιδραστικούς συγγραφείς της εποχής μας, τον Ντον Ντελίλο, θα φιλοξενήσει μέσα στον Μάρτιο η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Λέξεις και σκέψεις». Ο Ντελίλο, ο οποίος έζησε στη χώρα μας για τρία χρόνια περίπου στα 80’s, όταν έγραφε τα «Ονόματα» (εκδ. Εστία), θα βρεθεί στην Αθήνα για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον δημοσιογράφο, μεταφραστή και συγγραφέα Ηλία Μαγκλίνη.

Μετρημένος στις δημόσιες εμφανίσεις του –έχει παραχωρήσει ελάχιστες συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια-, σιβυλλικός στις εκφράσεις του, ένας πραγματικός ερευνητής του αμερικάνικου υποσυνείδητου το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, ο συγγραφέας των μυθικών «Υπόγειος κόσμος», «Λευκός θόρυβος» και «Κοσμόπολις» είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους της εποχής μας.

Ένα ραντεβού που πρέπει να τιμήσουμε.

Ο Don Delillo στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, τηλ. 210 9005800. Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ώρα 19:00. Η είσοδος είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από την εκδήλωση.

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr