ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Χάρις Αλεξίου στον Ιανό

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2016, 15:08 / Ανανεώθηκε 7 Μαρτίου 2016, 15:08
Η Χάρις Αλεξίου στον Ιανό
Facebook Twitter Whatsapp

Η τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη την Πέμπτη 10 Μαρτίου

Η τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη την Πέμπτη 10 Μαρτίου

Κατέχει μια μοναδική θέση στο συλλογικό υποσυνείδητο των Ελλήνων. Άφθαρτη και απρόβλεπτη, παρά τα χρόνια που πέρασαν, ευγενής και ουσιώδης στις (λιγοστές) κουβέντες της όπως ταιριάζει σε έναν πραγματικό καλλιτέχνη, η Χάρις Αλεξίου διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να ζωγραφίζει με τη φωνή της -και με τις παύσεις της- ιστορίες και συναισθήματα που εγγράφονται στο μυαλό και στην καρδιά. Και δεν παύει ποτέ να δοκιμάζει τα όριά της, να πειραματίζεται και να εξελίσσεται.

Η νέα δουλειά της Χάρις Αλεξίου, το «Χειρόγραφο», είναι μια εξομολόγηση διανθισμένη με πολλή μουσική. Ένα αυτοβιογραφικό έργο με πρωταγωνίστρια την ίδια και σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη που ανεβαίνει αυτές τις ημέρες στη σκηνή του Νέου Θεάτρου Κατερίνα Βασιλάκου.

Με αφορμή το «Χειρόγραφο», η τραγουδίστρια θα παραχωρήσει μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της στην δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 20:30 στο café του Ιανού. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή και τη δουλειά της, για την έμπνευση, το κοινό, την αναγνώριση, τους φόβους και τις προσδοκίες της.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού και θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσα από το ianos.gr (https://www.youtube.com/watch?v=0SUfvNqr7Jo). Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να υποβάλει τις δικές του ερωτήσεις προς την τραγουδίστρια έως και 3 ημέρες πριν από την εκδήλωση στο email: [email protected]

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων Συναντήσεις Με Μουσικούς. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Η Χάρις Αλεξίου στον Ιανό, Σταδίου 24, Αθήνα, Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 20:30.