ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μαρία Φαραντούρη στον Ιανό

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2016, 14:20 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2016, 14:20
Η Μαρία Φαραντούρη στον Ιανό
Facebook Twitter Whatsapp

Η ερμηνεύτρια θα συνομιλήσει με την δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στο café του βιβλιοπωλείου την Τετάρτη 30 Μαρτίου

Η ερμηνεύτρια θα συνομιλήσει με την δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στο café του βιβλιοπωλείου την Τετάρτη 30 Μαρτίου

Ο κύκλος συζητήσεων «Συναντήσεις με μουσικούς» που επιμελείται η Τασούλα Επτακοίλη στο φιλόξενο café του Ιανού, αποδεικνύονται το «σουξέ» της χρονιάς. Με καλεσμένους από κάθε γωνιά του μουσικού σύμπαντος, με ενδιαφέροντες συνομιλητές και μερικά τραγούδια για να …ξαλεγράρουμε.

Αυτή την Τετάρτη (30 Μαρτίου) η Τασούλα Επτακοίλη υποδέχεται στα λημέρια της την πιο σημαντική ίσως γυναικεία φωνή της μεταπολεμικής Ελλάδας, την Μαρία Φαραντούρη. Μαζί θα μας ταξιδέψουν στην αθέατη πλευρά μιας μεγάλης καριέρας που ξεκίνησε το 1965 με το τραγούδι των Σπύρου Παπά και Γιάννη Αργύρη «Κάποιος γιορτάζει» για να απογειωθεί στις μεγαλύτερες συναυλιακές αίθουσες του κόσμο. Η ερμηνεύτρια θα μιλήσει για όλα εκείνα που τη σημάδεψαν, περιστατικά, ανθρώπους, ιδέες και καταστάσεις, για τη σχέση της με το κοινό και την διαδρομή της στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη.

Θα συμμετέχει ο εικαστικός –συγγραφέας, Ανδρέας Μαράτος 
Σε ρόλο-έκπληξη: μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά με τη Λαϊκή Ορχήστρα τους!

Η Μαρία Φαραντούρη στις «Συναντήσεις με μουσικούς», Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα. Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και από το παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=ppxPIaFeW5w. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του έως και 3 μέρες πριν από την εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: [email protected]