current views are: 11

21 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση12:44

Βράβευση Αθλητών και Παραολυμπιονικών Μελών του MDA Ελλάς

Μέλη του που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν στους  Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο βράβευσε το MDA Ελλάς

Δημοσίευση 12:44’

Μέλη του που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν στους  Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο βράβευσε το MDA Ελλάς

Μέλη του που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο βράβευσε το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκες παθήσεις), σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι του MDA Ελλάς». 

Η πρόεδρος του Σωματείου, κ. Βάνα Λαβίδα απένειμε στους αθλητές  τιμητικά έπαθλα  και  από ένα στεφάνι ελιάς, τον αρχαιοελληνικό  “κότινο”, ως δείγμα επιβράβευσης  και υπέρτατης τιμής απέναντι στο μεγαλείο ψυχής, τη δύναμη της θέλησης, την αξία της προσπάθειας  και της αφοσίωσης  που επέδειξαν.

Βραβεύτηκαν οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό στο άθλημα του Boccia!  Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, που κατέκτησε την 5η θέση στα 50μ ύπτιο και 6η θέση στα 100μ ελεύθερο στην κολύμβηση και η Χρυσή Μόρφη, που κατέκτησε την 16η θέση στο ατομικό στο άθλημα του Boccia.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του MDA Ελλάς, οι χορηγοί της εκδήλωσης Αλέξανδρος και Ιωάννα Πρίνου και πλήθος φίλων του Σωματείου!

Το MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά το χορηγό της  εκδήλωσης, τα  Medi Prinou και  τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη για την υποστήριξή του, προσφέροντας τα τιμητικά στεφάνια των αθλητών.

 

Λίγα Λόγια για το MDA Ελλάς

 Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του και στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr