current views are: 10

18 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:49

Λαμπερή εκδήλωση στο Παρίσι

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Παρίσι και κέρδισε τις εντυπώσεις με τα αποκαλυπτήρια 

Δημοσίευση 10:49’

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Παρίσι και κέρδισε τις εντυπώσεις με τα αποκαλυπτήρια 

Περισσότερα από 200 άτομα μεταξύ των οποίων VIPs, αντιπρόσωποι μεγάλων brands, εκπρόσωποι του διεθνούς Τύπου και προσωπικότητες της Land Rover τίμησαν με την παρουσία τους την έναρξη μιας εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ Zenith και Land Rover, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιάννης Γκόφας των γνωστών κοσμηματοπωλείων Gofas Jewelry της υψηλής ωρολογοποιίας και κοσμημάτων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Παρίσι και κέρδισε τις εντυπώσεις με τα αποκαλυπτήρια των πρώτων καρπών της συνεργασίας: ένα αποκλειστικό El Primero Range Rover Special Edition chronograph που διαθέτει ceramised θήκη αλουμινίου εμπνευσμένη από τις ιδέες και το σχεδιασμό των προϊόντων και των δύο εμπορικών σημάτων. Αυτό το ξεχωριστό μοντέλο γιορτάζει δύο θρυλικές δημιουργίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην ωρολογοποιία και την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα μοντέλα El Primero και Range Rover είναι τόσο επιθυμητά όσο και πολυτελή εμπορικά σήματα και αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους στους αντίστοιχους τομείς που δραστηριοποιούνται. Ενσωματώνοντας το πνεύμα των δύο θρυλικών μοντέλων των οποίων η πορεία είναι κοινή από το έτος γέννησής τους το 1969, το El Primero Range Rover Special Editionis αποτελεί ένα κομψό, υψηλής τεχνολογίας και υψηλής αποδοτικότητας κομμάτι κατάλληλο τόσο για τους δρόμους της πόλης, όσο και για ανώμαλο έδαφος. Η επίσημη πρώτη παρουσίαση σε παγκόσμιο επίπεδο αυτού του νέου ιδιαίτερα εξελιγμένου χρονογράφου συνοδεύτηκε από την πρώτη παρουσίαση του εντυπωσιακού νέου Range Rover SVAutobiography Dynamic.

Μετά από μια βραδιά γεμάτη μουσική, διασκέδαση και μεγάλες αποκαλύψεις, οι επισκέπτες της εκδήλωσης για την έναρξη της συνεργασίας ορόσημο μεταξύ των δύο brands, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να κατανοήσουν τη δύναμη και τη σημασία μιας εταιρικής σχέσης που είναι έτοιμη να αντέξει σε βάθος χρόνου.