current views are: 11

21 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:06

To Παραμυθένιο Δάσος του Golden Hall φωτίζεται!! Και χιονίζει…

Φέτος, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στις 25 Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Δημοσίευση 15:06’

Φέτος, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στις 25 Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Φέτος, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στις 25 Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

To Παραμυθένιο Δάσος του Golden Hall σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα μυστικά του και να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές στο δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Στο προαύλιο, σας περιμένει ένα δάσος με 300 φυσικά δέντρα και θάμνους, και πολλές πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η ιστορία ξεκινά στο κατώφλι του τεράστιου βιβλίου: μπείτε στον κόσμο του Παραμυθιού και κατευθυνθείτε στον καταπράσινο λαβύρινθο. Ανακαλύψτε τα μυστικά του ή ακολουθείστε τα μονοπάτια: το πρώτο οδηγεί στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall και το επόμενο στο Σοκολατόσπιτο. Περιπλανηθείτε μέχρι να χιονίσει!! Γιατί, στο Παραμυθένιο δάσος χιονίζει κάθε μέρα!!

Την Παρασκευή 25 Νοέμβριου ο Easy 97.2 εκπέμπει live από το πρωί, ενώ στις 6 το απόγευμα στη σκηνή ανεβαίνει η Κάρμεν Ρουγγέρη κι υποδέχεται τις χορωδίες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και του International School of Athens.

Στη συνέχεια προσκαλεί την Πέππα το Γουρουνάκι, με τον Τζώρτζ και την παρέα τους για να τραγουδήσουν και να παίξουν ένα σκετσάκι από τη θεατρική παράσταση «το Όνειρο της Πέππα», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Πέππα αναλαμβάνει και το πολύ-αναμενόμενο count down: στις 19.00 ακριβώς, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίζεται και χιονίζει για πρώτη φορά στο Golden Hall! Πυροτεχνήματα συμπληρώνουν τη μαγεία κι η νύχτα κλείνει μουσικά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά από το Golden Hall. First of All!


σχετικα αρθρα