current views are: 26

25 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:39

80 Χρόνια Χειροποίητα Έπιπλα Καραγεωργίου

Με ένα πρωτοποριακό event με milestones δημιουργιών με την υπογραφή Καραγεωργίου

Δημοσίευση 11:39’

Με ένα πρωτοποριακό event με milestones δημιουργιών με την υπογραφή Καραγεωργίου

Με ένα πρωτοποριακό event με milestones δημιουργιών με την υπογραφή Καραγεωργίου το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου η εταιρεία Καραγεωργίου γιόρτασε τα 80 χρόνια ζωής του brand στο κατάστημά της εταιρείας στο Νέο Ψυχικό παρουσία πολλών φίλων του brand και όχι μόνο.

Στην εταιρεία Καραγεωργίου, έχουν πολλούς λόγους να γιορτάζουν τα 80 χρόνια ζωής του brand. Πιστοί στην ελληνικότητα και στην ποιότητα και μέσα σε εποχές λιγότερης αφθονίας, κράτησαν κοντά τους ανθρώπους που μεγάλωσαν με δικά τους δημιουργήματα, ακούστηκαν στο εξωτερικό και «εκπαίδευσαν» βιωματικά μια σειρά από πελάτες και φίλους να αγαπούν και να τιμούν την ποιότητα της τέχνης και της αυθεντικότητας κι όχι αυτή της αμετροέπειας.

Στο εικαστικό κομμάτι της βραδιάς συμμετείχε η πολιτιστική πλατφόρμα ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ με το project View Master, που περιλαμβάνει την παρουσίαση έργων έξι νέων Ελλήνων καλλιτεχνών (Χρυσάνθη Κομιανάκη, Όλγα Μιλιαρέση Φωκά, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Νατάσα Παπαδοπούλου, ThisisOpium, Γιάννης Χαριτιδης).

Once upon a time….

H ιστορία του Brand Καραγεωργίου ξεκίνησε το 1936 από τον Γιώργο Καραγεωργίου, ο οποίος δημιούργησε ένα σπάνιο για την εποχή blend από ταλέντο, αξιοπιστία, επαναστατικές γραμμές στη σχεδίαση επίπλων και πάνω από όλα ποιότητα. Σχεδιάζοντας στην ουσία πολύ παραπάνω από έπιπλα και φόρμες, η γραμμή ξεκίνησε από το δικό του μολύβι που ήταν το πλαίσιο που ιχνογράφησε για το DNA του brand και που κληροδοτήθηκε έως και σήμερα στις επόμενες γενιές.

H ελληνικότητα, η αγάπη στα καθαρά υλικά και η σχεδίαση με βάση τον άνθρωπο και την καθημερινότητα του, η ποιότητα και η ενδελεχής απόλαυση στη χρήση των επίπλων είναι κάποια από τα βασικά συστατικά που διαθέτει το brand Καραγεωργίου σε ένα δημιουργικό χρονολόγιο 80 ετών.


σχετικα αρθρα