current views are: 8

13 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:21

Τιμητική διάκριση για κοινωνική συνεισφορά στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μέσα σε μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου…

Δημοσίευση 12:21’

Μέσα σε μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου…

Μέσα σε μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, τιμήθηκαν για το σημαντικό κοινωνικό τους έργο ο Δρ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και ο Χρήστος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αντίστοιχα.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, για το ευρύ πρόγραμμα που εφαρμόζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια στα νότια προάστια ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιατρικού Π. Φαλήρου καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια για σημαντικά θέματα υγείας.

Τιμητική διάκριση απένειμε επίσης ο Σύνδεσμος Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου για την πολυδιάστατη κοινωνική συνεισφορά του Δρ. Αποστολόπουλου σε διεθνές επίπεδο, καθώς και για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο προσφέρει τις ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες του, προς όφελος των ασθενών και των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.


σχετικα αρθρα