current views are: 12

15 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:31

Cocktail Party για την παρουσίαση του βιβλίου Protogenesis της Alysia Helming

Με ένα πολύ επιτυχημένο cocktail party πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο λανσάρισμα του e-book «Protogenesis»

Δημοσίευση 09:31’

Με ένα πολύ επιτυχημένο cocktail party πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο λανσάρισμα του e-book «Protogenesis»

Με ένα πολύ επιτυχημένο cocktail party πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο λανσάρισμα του e-book «Protogenesis», του πρώτου βιβλίου της σειράς μυθιστορημάτων «Protogena Chronicles™» της αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming.

Η Alysia Helming, λάτρης της Ελλάδας, βρέθηκε στη χώρα μας για να παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο ανάμεσα σε Έλληνες φίλους και συνεργάτες. Το βιβλίο της έτσι κι αλλιώς διαδραματίζεται στην Αθήνα, ενώ μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων της μπλέκεται η σύγχρονη Ελλάδα με την Ελλάδα του παρελθόντος και της μυθολογίας.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης, με τον οποίο την συνδέει μία ιδιαίτερη συνεργασία και φιλία. Ο Κώστας Μαρτάκης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας, ενώ παράλληλα δημιούργησαν ένα τραγούδι για το βιβλίο αυτό, καθώς και έξι mini videos.

Κατά τη διάρκεια του cocktail party, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Alysia Helming, αλλά και να απολαύσουν σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση ένα teaser preview των videos, αλλά και το τραγούδι «Forever and Tonight» από τον Κώστα Μαρτάκη!