current views are: 15

15 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:39

Εγκαίνια Polis Hammam

Το νέο πολυόροφο Concept Polis Hammam Athens στην Αυλητών 6-8 στην περιοχή του Ψυρρή άνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό

Δημοσίευση 10:39’

Το νέο πολυόροφο Concept Polis Hammam Athens στην Αυλητών 6-8 στην περιοχή του Ψυρρή άνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό

Το νέο πολυόροφο Concept Polis Hammam Athens στην Αυλητών 6-8 στην περιοχή του Ψυρρή άνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό προσφέροντας στους 600 λαμπερούς καλεσμένους την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο, να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του χαμάμ και να ενημερωθούν για τα εξατομικευμένα προγράμματα wellbeing.

Οικοδεσπότες της state-of-the-art εκδήλωσης ήταν η ιδιοκτήτρια του Polis Hammam, κα Αλεξάνδρα Λούτσου και ο μοναδικός κ Λάκης Γαβαλάς, Art Director του χώρου ο οποίος με τη ζωντάνια του έδωσε ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Η αρχιτεκτονική του χώρου ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή και ξεχωριστή αισθητική δίνοντας ζωή σε ένα παραδοσιακό σοκάκι συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της περιοχής. Στο Polis Hammam ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα εξασθενίζει δίνοντας τη σκυτάλη σε μια όαση ηρεμίας όπου η εσωτερική ενέργειά σας αναζωογονείται και η εξωτερική λάμψη σας ανανεώνεται.

Λίγα λόγια για το Polis Hammam

Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού παραδοσιακού Χαμάμ, δημιουργήθηκε το δεύτερο Polis Hammam στην ιστορική περιοχή του Ψυρρή, Αυλητών 6-8 σ’ ένα υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον όπου μπορείς να βιώσεις την αξεπέραστη εμπειρία της λουτρικής περιποίησης 

Στο Polis Hammam, η περιποίηση του σώματος και η ψυχική ξεκούραση είναι πάντα προτεραιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας.

Εμπιστευτείτε την ευεξία σας στους ειδικευμένους θεραπευτές μας και δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, θεραπειών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών θεραπειών σώματος.