ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης» στην Τεχνόπολη

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2017, 13:34 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2017, 13:34
«Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης» στην Τεχνόπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Σταύρος Ζωγραφάκης θα μιλήσουν για το βιβλίο τους που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από τις εκδόσεις Πόλις

Ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Σταύρος Ζωγραφάκης θα μιλήσουν για το βιβλίο τους που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από τις εκδόσεις Πόλις

Ο Τάσος Γιαννίτσης, τέως υπουργός, υψηλόβαθμο στέλεχος οργανισμών και επιχειρήσεων επί σειρά ετών, και ο Σταύρος Ζωγραφάκης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι αμφότεροι πολυγραφότατοι. Έχουν διατυπώσει επανειλημμένα τις θέσεις τους για την ελληνική οικονομία σε βιβλία και άρθρα που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες γνωστών εφημερίδων.

Το τελευταίο έργο τους με τίτλο «Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης» αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων εργασιών τους, διατυπωμένο με σαφήνεια και συνέπεια. Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από τις εκδόσεις Πόλις και έδωσε λαβή για σκέψεις και συζητήσεις.

Τις σκέψεις τους αναφορικά με τα (φλέγοντα) θέματα που θίγει το βιβλίο θα διατυπώσουν την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο Σταυρός Θωμαδάκης, ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Φοίβος Καρζής, δημοσιογράφος, και ο Νίκος Χριστοδουλάκης, τέως υπουργός, σε μια συζήτηση-στρογγυλό τραπέζι, την οποία θα συντονίσει η διευθύντρια του Αθήνα 9.84 Νόνη Καραγιάννη. Οι τρεις ομιλητές, μαζί με τους συγγραφείς του βιβλίου, θα προσπαθήσουν να ιχνηλατήσουν μονοπάτια εξόδου από τα αδιέξοδα που συσσώρευσε η κρίση στην Ελλάδα.

Είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

«Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr