current views are: 17

25 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση09:33

Λαμπερό Party στο εστιατόριο Casanova στη Βουλιαγμένη από την ESPRESSE A.E.

Ένα μοναδικό party στο εστιατόριο Casanova στη Βουλιαγμένη (Λ. Αθηνάς 41 και Άρεως 2) παρέθεσε η εταιρεία E.S.E. PROFILO Ε.Π.Ε.

Δημοσίευση 09:33’

Ένα μοναδικό party στο εστιατόριο Casanova στη Βουλιαγμένη (Λ. Αθηνάς 41 και Άρεως 2) παρέθεσε η εταιρεία E.S.E. PROFILO Ε.Π.Ε.

Ένα μοναδικό party στο εστιατόριο Casanova στη Βουλιαγμένη (Λ. Αθηνάς 41 και Άρεως 2) παρέθεσε η εταιρεία ESPRESSE A.E., παρουσία του προσωπικού, του Πρόεδρου & Διευθύνοντα Σύμβουλου της ESPRESSE A.E.,  κ. Νίκου Παππά και πολλών φίλων της εταιρείας. Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσε η παρουσία του μεγάλου και αγαπημένου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα ο οποίος  ταξίδεψε το κοινό σε μια άλλη εποχή ερμηνεύοντας χρυσές επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών.

Από το 1997 μέχρι σήμερα η εταιρεία ESPRESSE A.E. έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στη χώρα μας του Οίκου Portioli που εδρεύει στο Μιλάνο. Ο espresso Portioli απευθύνεται στους buongustai, τους εραστές του τέλειου espresso και χαρακτηρίζεται έτσι γιατί είναι γλυκόπιοτος, κρεμώδης και αρωματικός. Διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους χάρη στη μοναδική γεύση του που μετά από μακροχρόνια έρευνα είναι αποτέλεσμα της μίξης των εκλεκτότερων ποικιλιών Arabica και Canephora.

Το εστιατόριο Casanova πρόκειται για ένα φινετσάτο all day χώρο, στον οποίο σερβίρεται από το πρωί καφές και breakfast ενώ από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ λειτουργεί το εστιατόριο, με ιταλικά πιάτα και pizza που ψήνεται στον ξυλόφουρνο. Παράλληλα μπορεί κανείς να απολαύσει cocktails, ποτά και κρασί από την πλούσια συλλογή με ελληνικές και ιταλικές ετικέτες που διαθέτει το εστιατόριο.