Η χρυσή εποχή του Όμηρου
Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών. Μια ολοκληρωμένη έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για το κοινό που συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ γεύτηκαν το αποτέλεσμα της χρυσής συνταγής των 70 χρόνων εμπειρίας του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κατακτώντας τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στο διαγωνισμό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Με μοναδικές δημιουργίες και μέσα από μία εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση ο ΟΜΗΡΟΣ επιβεβαίωσε τη φήμη του, που σύμφωνα με την έρευνα της ALCO* ( για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης) το 64% των αποφοίτων του, εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.
ολες οι ειδησεις
- Μακελειό στη Μόσχα: Οι εκκλήσεις στα social media για 95 αγνοούμενους – 500 σφαίρες βρέθηκαν στο χώρο
- ΑΑΔΕ: Έρχεται η Εφορία των ακινήτων στις 8 Απριλίου
- Ζωγράφου: Διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο όπου στεγάζεται υπηρεσία του Κτηματολογίου
- Η ώρα του βασιλιά: Ο Κάρολος θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα – Το δώρο έκπληξη στην Καμίλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr