current views are: 8

3 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση11:44

Η χρυσή εποχή του Όμηρου

Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση  ΕΞΠΟΤΡΟΦ 

Δημοσίευση 11:44’

Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση  ΕΞΠΟΤΡΟΦ 

Ό,τι αγγίζουμε γίνεται «χρυσός». Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δημιούργησε νέα δεδομένα με την παρουσία του στην 4η έκθεση  ΕΞΠΟΤΡΟΦ που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών. Μια ολοκληρωμένη έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για το κοινό που συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ γεύτηκαν το αποτέλεσμα της χρυσής συνταγής των 70 χρόνων εμπειρίας του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κατακτώντας τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στο διαγωνισμό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Με μοναδικές δημιουργίες και μέσα από μία εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση ο ΟΜΗΡΟΣ επιβεβαίωσε τη φήμη του, που σύμφωνα με την έρευνα της ALCO* ( για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης) το 64% των αποφοίτων του, εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.


σχετικα αρθρα