ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΠΑΛΚΟ Α.Ε στηρίζει το έργο του Σωματείου MDA Ελλάς

Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου 2017, 11:02 / Ανανεώθηκε 6 Φεβρουαρίου 2017, 11:02
Η ΠΑΛΚΟ Α.Ε στηρίζει το έργο του Σωματείου MDA Ελλάς
Βάνα Λαβίδα, Μάρκος Παπαζαχαρίου
Facebook Twitter Whatsapp

H ελληνική εταιρεία ΠΑΛΚΟ Α.Ε δείχνοντας για ακόμα μία φορά τις κοινωνικές της ευαισθησίες

H ελληνική εταιρεία ΠΑΛΚΟ Α.Ε δείχνοντας για ακόμα μία φορά τις κοινωνικές της ευαισθησίες και το αίσθημα ευθύνης που την διακρίνει σαν εταιρεία, προσέφερε μέσω του Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας της, κου Μάρκου Παπαζαχαρίου, είδη ρουχισμού στην Πρόεδρο του Σωματείου MDA Ελλάς, κα Βάνα Λαβίδα, για τα μέλη – ασθενείς του Σωματείου  και για τους σκοπούς που αυτό υπηρετεί.

Η εταιρεία ΠΑΛΚΟ Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει ανδρικά, γυναικεία , παιδικά εσώρουχα και πυζάμες στην Ελλάδα για σχεδόν 100 χρόνια. Το ανθρώπινο δυναμικό στην υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα στην Κομοτηνή καθώς και στο εμπορικό τμήμα στην Αθήνα εργάζεται με αφοσίωση στο όραμα και την φιλοσοφία της Palco, ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ελκυστικά και ποιοτικά προϊόντα τα οποία καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

 

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει  καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

http://www.mdahellas.gr   

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr