current views are: 11

14 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση08:30

Το Party της χρονιάς για τα 19 Χρόνια Espresso Portioli

Σύσσωμο το Star System δήλωσε fan του Espresso Portioli στο Party που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Γιώργος Ντάβλας.

 

Δημοσίευση 08:30’

Σύσσωμο το Star System δήλωσε fan του Espresso Portioli στο Party που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Γιώργος Ντάβλας.

 

Σύσσωμο το Star System δήλωσε fan του Espresso Portioli στο Party που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Γιώργος Ντάβλας.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΕSPRESSE – PORTIOLI ESPRESSO  A.E κ. Νίκος Πάπας, γιόρτασε  τα 19 χρόνια  παρουσίας του PORTIOLI ESPRESSO στην Ελλάδα, με μια εκδήλωση που έγινε προς τιμήν  όλων των Aντιπροσώπων της εταιρείας, καθώς και των στενών συνεργατών της.

Με επίτιμους προσκεκλημένους τον Πρόεδρο του Gruppo Portioli κ. Μoreno Portioli καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Mattia Portioli, η εταιρεία παρέθεσε δείπνο και στη συνέχεια ακολούθησε Cocktail Party στην αίθουσα THE GREAT στο Σύνταγμα.

Στις ομιλίες που έγιναν από τον Πρόεδρο του Gruppo Portioli κ. Moreno Portioli, τον Δ/νοντα Σύμβουλο κ. Μattia Portioli, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ESPRESSE A.E κ. Νίκο Πάπα, και το Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Πλεξίδα, παρουσιάστηκε συνοπτικά στους παρευρισκόμενους το μέλλον της εταιρείας, μέσα από σχεδιασμένη στρατηγική,  σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το επόμενο βήμα στην Ελλάδα του αύριο.

Στην εκδήλωση, οι καλεσμένοι συστήθηκαν με την «άρτι αφιχθείσα» μηχανή κάψουλας, Miss P,  προϊόν του Οίκου PORTIOLI, καθώς και με την μηχανή Gime Vera και Gime Vera Vapore για οικιακή χρήση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γνωστοί επιχειρηματίες της Αθήνας, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, όλοι …..όντας εραστές του καφέ …, espresso Portioli.

Η ESPRESSE A.E. χάρισε μια υπέροχη βραδιά στους καλεσμένους της με δείπνο, μελωδίες πιάνου, τραγούδι από την εκπληκτική φωνή και το σκέρτσο της Nίνας Λοτσάρη, όλα υπό την άψογη οργάνωση και επίβλεψη του κ. Γιώργου Ντάβλα της  εταιρείας DAVLAS & PaRtners.