ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Ερυθρός Σταυρός Κύπρου Τίμησε τα κοσμηματοπωλεία IORDANIS

Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου 2017, 12:22 / Ανανεώθηκε 15 Φεβρουαρίου 2017, 12:22
Ο Ερυθρός Σταυρός Κύπρου Τίμησε τα κοσμηματοπωλεία IORDANIS
Κα Καίτη Μουσκή (ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου Four Seasons που φιλοξένησε την εκδήλωση), Κα Φωτεινή Παπαδοπούλου (Πρόεδρος Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού), Κα Ιφιγένεια Ιορδάνη, Κα Άντρη Αναστασιάδου (σύζυγος του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας), Κα Νίκη Χατζητσ
Facebook Twitter Whatsapp

Την επιχείρηση IORDANIS τίμησε ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Λεμεσού

Την επιχείρηση IORDANIS τίμησε ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Λεμεσού για την υποστήριξη τους μέσω εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons το οποίο ήταν και χορηγός της εκδήλωσης μαζί με το Grammar School.

Την επιχείρηση εκπροσώπησε η Ιφιγένεια Ιορδάνη παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τις Κυρίες Άντρη Αναστασιάδη (πρώτη Κα Κύπρου), Φωτεινή Παπαδοπούλου (πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου) και Νίκη Χατζητσαγκάρη (πρόεδρο Ερυθρού Σταυρού επαρχίας Λεμεσού).

Επίσης σε δημοπρασία του οργανισμού που θα πραγματοποιηθεί τον Απριλίο 2017  θα δόθεί το υπέροχο κολιέ της "Φιλιώς" από τον ρόλο του έργου «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, όπου παρουσίασε και στην Κύπρο τεράστια επιτυχία. Το κολιέ σχεδιάστηκε ειδικά για της ανάγκες του ρόλου από το ατελιέ κοσμημάτων IORDANIS και τα χρήματα θα διατεθούν για της ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός (Κ.Ε.Σ.) ιδρύθηκε το 1950. Όλα αυτά τα χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του, ο Κ.Ε.Σ. έζησε τη μετάβαση της Κύπρου από Βρετανική Αποικία σε Ανεξάρτητο Κράτος το 1960, την Τουρκική εισβολή του 1974 με τις δραματικές συνέπειές της και την οικονομική κρίση του 2013. Το 2012 αναγνωρίστηκε ως το 188 μέλος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και το 2013 έχει ενταχθεί στη διεθνή Ομοσπονδία Συνδέσμων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Καθ’ όλη αυτή την περίοδο, σε εποχές ειρήνης και πολέμου, έχει συμβάλει σημαντικά και αποτελεσματικά στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση των συμπατριωτών μας στις ανθρωπιστικές αρχές του Ερυθρού Σταυρού και τη σημασία της εθελοντικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr