current views are: 20

22 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση11:27

Τα γενέθλια – έκπληξη του Γιώργου Ντάβλα στο Thermai Platystomou Resort & Spa

Ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο γνωστός Prman Γιώργος Ντάβλας σε μια όμορφη βραδιά- έκπληξη

Δημοσίευση 11:27’

Ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο γνωστός Prman Γιώργος Ντάβλας σε μια όμορφη βραδιά- έκπληξη

Ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο γνωστός Prman Γιώργος Ντάβλας σε μια όμορφη βραδιά- έκπληξη που του ετοίμασαν οι φίλοι του Ιωάννα και Μπίλης Στραγάλης, ιδιοκτήτες του υπέροχου ξενοδοχείου Thermae Platystomou Resort & Spa, στα Λουτρά Πλατυστόμου μαζί με την σύζυγο του Έλενα Ντάβλα.

Ο Γιώργος και η Έλενα Ντάβλα είχαν οργανώσει ένα τριήμερο απόδρασης για φίλους τους, γνωστούς Αθηναίους από την αθηναίκή ελίτ, τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και της showbiz και των ΜΜΕ, στο γνωστό resort με σκοπό να περάσουν όλοι εκεί όμορφα και χαλαρωτικά, απολαμβάνοντας την μοναδική φιλοξενία των ιδιοκτητών του.

Το Thermae Platystomou είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κοντά στην Μακρακώμη Φθιώτιδας (5 χλμ), σε μικρή απόσταση από τη Λαμία (35 χλμ) και με άμεση πρόσβαση από την Αθήνα (246 χλμ). Πρόκειται για ένα ιστορικό Resort & Spa που είναι ταυτισμένο με την παροχή θεραπευτικών και αναζωογονητικών υπηρεσιών περιποίησης και ομορφιάς από ένα ειδικευμένο και υπερσύγχρονο Spa Center, που αξιοποιεί τα φημισμένα ιαματικά νερά της περιοχής, γνωστά από την αρχαιότητα. Επιστημονικές θεραπείες για χρόνιες παθήσεις, απώλεια βάρους, προγράμματα χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευεξίας και ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες, συνθέτουν ένα πλήρες μενού παροχών, που συνδυάζεται με μια υψηλού επιπέδου διαμονή σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά το υπέροχο δείπνο που όλοι γεύτηκαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κι ενώ βρίσκονταν στους χώρους των σαλονιών απολαμβάνοντας ένα ποτό γύρω από το τζάκι με τον πιανίστα – τραγουδιστή του ξενοδοχείου να ερμηνεύει light entertainment επιτυχίες, ο πληθωρικός Γιώργος Ντάβλας πήρε το μικρόφωνο και μαζί με την διάσημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη αλλά και τη Δανάη Λιβιεράτου- κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιράτου- τραγούδησαν γνωστές άριες και άλλα αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια, ξεσηκώνοντας το κέφι.

Στις 12:00 τα μεσάνυκτα ο πιανίστας άρχισε να παίζει το “Happy Birthday” τραγούδι, με όλους τους παρισταμένους να τον συνοδεύουν με μία φωνή, ενώ η φίλη του ζεύγους, Βίβιαν Σαμούρη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην αίθουσα κρατώντας την τούρτα έκπληξη, που είχε ετοιμάσει ο σεφ του ξενοδοχείου, για να σβήσει ο έκπληκτος εορτάζων τα κεράκια του.