ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείπνο του MDA Ελλάς στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2017, 10:56 / Ανανεώθηκε 23 Μαρτίου 2017, 12:49
Δείπνο του MDA Ελλάς στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΛΑΝΑ ΜΑΝΔΥΛΑ ( ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ ( ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ), ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ MDA ΕΛΛΑΣ )
Facebook Twitter Whatsapp

Στον Φάρο. Στο υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Στον Φάρο. Στο υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, το Σωματείο MDA Ελλάς, σε φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε για τους σκοπούς του.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε μεγάλη. Άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς κυρία Βάνα Λαβίδα και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, στην Πίσω Αγορά, όπου και δόθηκε Reception Cocktail με φόντο το Audi Q5, του Μεγάλου Χορηγού της βραδιάς, Kosmocar A.E.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε στον Φάρο η Πρόεδρος του MDA Ελλάς ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία της κ. Έλλης Ανδριοπούλου, Υπεύθυνης Διαχείρισης Δωρεάς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η παρουσία του κόσμου σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά υπήρξε καθοριστική βοηθώντας τον κύριο σκοπό της εκδήλωσης: την ενίσχυση του MDA Ελλάς.

Η διάθεση όλων να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μοναδική.

Μεγάλος Χορηγός: Kosmocar A.E.

Χορηγός: Medi Prinou

Υποστηρικτές: Όμιλος Μπουτάρη, Coca Cola Τρία Έψιλον, Begnis Catering, Lavipharm, Concerts and more, Paperpack, Kiki Andreou Interiors, Zoumboulakis Galleries, Pavlos

Το Σωματείο MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που με χαρά αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία αυτή.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την επίτευξη του επόμενου μεγάλου στόχου του Σωματείου, που είναι η δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει  καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr