current views are: 16

3 Απριλίου 2017
Δημοσίευση12:16

21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο

Δημοσίευση 12:16’

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο με πλήθος προσκεκλημένων που παρακολούθησαν τις επιδείξεις Kathy Heyndels, .LAK καθώς και το special appearance των επίτιμων προσκεκλημένων της Διοργάνωσης, Dean & Dan Caten, ιδρυτές του διάσημου brand DSQUARED2.

Η Εβδομάδα Μόδας άνοιξε με τη συλλογή “Wild Romance” που παρουσίασαν οι γνωστοί οίκοι μόδας Kathy Heyndels και Giannetos Handmade στην οποία πρωταγωνίστησαν βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Θηλυκές διαφάνειες και δαντέλες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δημιουργίες σε λευκό και μπεζ χρώμα, οι οποίες συνοδεύονταν από ανδρικές κλασικές και sur mesure δημιουργίες που εντυπωσίασαν το κοινό.

Οι επικεφαλής των δύο οίκων κατά τη διάρκεια του fashion show τους μας απέδειξαν πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα: Ο μικρός Κωνσταντίνος από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε στο εντυπωσιακό fashion show ως μοντέλο, περπάτησε στην πασαρέλα της AXDW και πραγματοποίησε το δικό του όνειρο, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων! Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν με guest εμφάνιση οι Νίνα Λοτσάρη, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Ντάβλας, Φρέντυ Καλομπράτσος, Ρένος Ρώτας, Μάνος Πίντζης, Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Το fashion brand .LAK, με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά, παρουσίασε τη συλλογή με τίτλο “just woke up” με μοντέρνες πυζάμες και εσώρουχα, σε ένα πρωτοποριακό setup, που η είσοδος των μοντέλων γινόταν πίσω από ένα ειδικά σχεδιασμένο για το show κρεβάτι που η Bed & Bath με ένα εντυπωσιακά ψηλό κεφαλάρι. Την επίδειξη άνοιξε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου η οποία υπό τους ήχους ενός ξυπνητηριού προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τον κόσμο, που κάθονταν σε αναπαυτικά στρώματα King Koil.

Η 21η Athens Xclusive Designers Week είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους Dean & Dan Caten, ιδρυτές και creative directors του διάσημου brand DSQUARED2, οι οποίοι παρουσίασαν επιλεγμένα κομμάτια της F/W 2017 συλλογής τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή, εξωτερική σκάλα του Ζαππείου Μεγάρου μετατράπηκε σε ένα live fashion show installation για την παρουσίαση της συλλογής “Glunge”, όπου μοντέλα πόζαραν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες των Σχεδιαστών.

Οι Dean & Dan Caten εντυπωσίασαν τους ενθουσιώδεις προσκεκλημένους που κατέκλυσαν το Ζάππειο. Η κυρία Τόνια Φουσέκη, Founder και CEO της Athens Xclusive Designers Week προλόγισε το special appearance, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τους Dean & Dan Caten για την παρουσία τους στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Οι Dean & Dan Caten ευχαρίστησαν και στα Ελληνικά την κα Φουσέκη, ενθουσιασμένοι για την πρόσκληση, εξέφρασαν την αγάπη τους για την Ελλάδα, την ελληνική μόδα και δήλωσαν ότι νιώθουν τη χώρα μας σαν δεύτερο σπίτι τους.

Η Volvo με τα πολυτελή της αυτοκίνητα είχε αναλάβει τη μεταφορά των DSQUARED2 και της ομάδας τους, καθώς και των international media & buyers, ενώ η μεταφορά των Dean & Dan Caten για όλες τις δραστηριότητες τους κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, έγινε με το υπερπολυτελές Volvo XC90 Excellence, που ακόμα δεν κυκλοφορεί επισήμως στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία Aperitto επιμελήθηκε όλη την επίπλωση του ιδιωτικού lounge των DSQUARED2 στο Ζάππειο Μέγαρο, με minimal διακόσμηση, δημιουργώντας μία cozy ατμόσφαιρα για τους Σχεδιαστές.

Τις εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις του prive dinner των Dean & Dan Caten που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του special appearance ανέλαβε η εταιρεία Flower in a Box.

Μετά την ολοκλήρωση του special appearance των DSQUARED2 δόθηκε προς τιμήν των Σχεδιαστών Prive Cocktail Party στο μοναδικό DIONYSOS Zonar’s, παρουσία πολλών επωνύμων και δημοσιογράφων, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και τα πιο stylish Martini cocktails, υπό τους ήχους του Dj Alexandros Christopoulos. Η θέα ήταν εκπληκτική, η ατμόσφαιρα μαγική και η φιλοξενία του DIONYSOS Zonar’s αψεγάδιαστη.

Ευγενικοί χορηγοί του cocktail party ήταν οι εταιρείες Gofas και η Dealber, η online πλατφόρμα που διασφαλίζει μοναδικές προσφορές πολυτελείας.

Tο Martini, official sponsor ποτού της Διοργάνωσης, προσέφερε στους προσκεκλημένους τα πιο δροσιστικά και κοσμοπολίτικα Martini Cocktails σε δύο υπέροχες γεύσεις. Μοναδικά make up looks περίμεναν τις προσκεκλημένες στο χώρο της Max Factor, όπου επίσης μπορούσαν να βγάλουν τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες με fun props στο photo booth της Max Factor, που βρισκόταν στον χώρο. Η σειρά προϊόντων hair spa Rene Furterer και τα Ilias & Staff, βρέθηκαν στην AXDW προσφέροντας μοναδικά tips και προτείνοντας τα δημοφιλή σε όλους «τελετουργικά μαλλιών» της Rene Furterer.

Το «παρών» έδωσαν στην Εβδομάδα Μόδας η Amstel Radler, η πιο δροσιστική μπύρα με χυμό λεμονιού και μόλις 2% αλκοόλ και τα MediΠρίνου, γνωστά για τις κορυφαίες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν. Το BeautyWorld by Despoina Gavala είχε αναλάβει το nail care των μοντέλων της Διοργάνωσης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τρέχουσες συλλογές S/S2017 των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας και κοσμημάτων, E.T. Collection Creations by Elsa Toli, Eugene, Imisi, KNK Collection by Athina, Lifelikes, Proestilo και Tsili’s by Tsili Katerina, που συμμετείχαν στην ειδική πλατφόρμα της AXDW, Xclusive Elements. Για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης, διεξήχθη το Fashion Design Project, ο ανοιχτός διαγωνισμός σχεδίου της διοργάνωσης, που έωσε την ευκαιρία σε ένα σχεδιαστικό ταλέντο που ψηφίστηκε από το κοινό μέσω facebook να συμμετάσχει στα επόμενα New Designers Awards. Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίστηκε  τις επόμενες ημέρες με εντυπωσιακές επιδείξεις όπως : Parthenis, Evi Grintela, Brokers, Olga Karaververi, Celia Dragouni και ΘΕΟ.

Official Sponsors: Martini, British American Tobacco Hellas, Dealber, Medi Πρίνου

New Designers Awards Sponsor: Amstel Radler

Official Makeup Sponsor: Max Factor

Official Hairstyling Sponsor: Rene Furterer – Ilias & Staff Salons

Hospitality Sponsors: Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens & King George, a Luxury Collection Hotel, Athens

Επίσημος Συνεργάτης Μεταφορών: Avance Media

Partner: ΓΥΝΑΙΚΑ

Communications Sponsors: MAD TV, MAD RADIO 106.2, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, TLIFE.GR, FASHION DAILY

Partners: So Fine! Communications Management, Σχολή Κομμωτικής Diamantopoulos, ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Under the auspices: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Enterprise Greece, Κυπριακή Πρεσβεία, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου

Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ)

Επίσημες σελίδες στα social media: www.axdw.gr, facebook.com/axdweek, twitter.com/AXDWeek, youtube.com/AXDWeek, instagram.com/axdweek, pinterest.com/axdweek, Hashtags: #axdweek, #celebrating10yearsoffashion, #athensfashionweek, #athensxclusivedesignersweek,