ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γίνε κι εσύ στιχουργός με τον Οδυσσέα Ιωάννου στα Public

Δημοσίευση 14 Απριλίου 2017, 18:01 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2017, 15:00
Γίνε κι εσύ στιχουργός με τον Οδυσσέα Ιωάννου στα Public
Facebook Twitter Whatsapp

Το Public Κολωνακίου μας προσκαλεί σε ένα δίμηνο εργαστήριο στιχουργικής  στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Το Public Κολωνακίου μας προσκαλεί σε ένα δίμηνο εργαστήριο στιχουργικής στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Ότι οι Έλληνες είμαστε λαός με καλλιτεχνικές ανησυχίες το γνωρίζαμε. Ιδιαίτερα στους τομείς της ποίησης και της στιχουργικής όπου όλοι έχουμε «μεγαλουργήσει» ως έφηβοι.

Κάποιοι όμως εξ ημών το πήραν πιο σοβαρά. Βλέπε Οδυσσέας Ιωάννου. O ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος και συγγραφέας έχει υπογράψει περισσότερα από το 1992 διακόσια τραγούδια σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους έλληνες συνθέτες της εποχής μας.

Για αυτούς λοιπόν που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της στιχουργικής –ναι, όπως έλεγε και ο μεγάλος Βουτσινάς η τέχνη θέλει την «τσαγκαρική» της- και να ακονίσουν  την γραφή τους, ο στιχουργός προσφέρει ένα δίμηνο εργαστήριο με τα όλα του: τεχνικές ασκήσεις (μέτρο, ομοιοκαταληξία, ρυθμική ανάγνωση), ασκήσεις θεματολογίας και γνωριμία με φτασμένους επαγγελματίες του χώρου (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) που θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες και θα μιλήσουν για τον τρόπο δουλειάς τους.

Το εργαστήρι που απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τετάρτη με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου. Για τα εργαστήρια Απριλίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 5/4, 12/4, 19/4, 26/4. Κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια δυο ώρες (19:00-21:00).

Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι στιχουργικής απαιτείται η αγορά μηνιαίου εισιτηρίου στην αρχή κάθε μήνα (5/4 & 3/5). Το κόστος συμμετοχής για τον μήνα Απρίλιο είναι 60€. Κάντε ΕΔΩ την κράτησή σας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr