ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Αγγελική Κοτταρίδη στο θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2016, 18:10 / Ανανεώθηκε 5 Φεβρουαρίου 2016, 16:26
Η Αγγελική Κοτταρίδη στο θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη
Facebook Twitter Whatsapp

Η γνωστή αρχαιολόγος, υπεύθυνη για τις ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών (Βεργίνα) θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει το βιβλιοπωλείο Ιανός

Η γνωστή αρχαιολόγος, υπεύθυνη για τις ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών (Βεργίνα) θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει το βιβλιοπωλείο Ιανός στις 13 Φεβρουαρίου.

Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις», η σειρά συναντήσεων με ανθρώπους της επιστήμης και της τέχνης που εδώ και χρόνια επιμελείται η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα, μετακομίζει για λίγο στη Θεσσαλονίκη. Στο θέατυρο Αυλαία στην πλατεία της ΧΑΝΘ, η δημοσιογράφος θα υποδεχθεί την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη, διευθύντρια της ΙΖ΄ Εφορείας Προϊστορικής και Κλασικής Αρχαιολογίας (νομοί Ημαθίας και Πέλλας) και της 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, της πλέον αρμόδιας να μιλήσει για τον αρχαιολογικό «πυρετό» των πρόσφατων μηνών στη Μακεδονία.

Η Αγγελική Κοτταρίδη, μαθήτρια και συνεργάτης του Μανόλη Ανδρόνικου τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της, είναι ικανότατη ομιλήτρια όπως γνωρίζουν όσοι παρευρέθηκαν σε προηγούμενη συζήτηση των δύο κυριών στον Ιανό της Σταδίου.  Γλαφυρή, ευγενής αλλά με σαφείς απόψεις τις οποίες διατυπώνει χωρίς φόβο και πάθος, αποτελεί πραγματική κιβωτό γνώσης και καλλιέργειας.

Μια «απρόβλεπτη» συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε.

Απρόβλεπτες Συναντήσεις - Αγγελική Κοτταρίδη, θέατρο Αυλαία, πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 12:00.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr