ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Εταιρεία PALCO στηρίζει το Σωματείο MDA HELLAS

Δημοσίευση 25 Απριλίου 2017, 12:47 / Ανανεώθηκε 25 Απριλίου 2017, 12:47
Η Εταιρεία PALCO στηρίζει το Σωματείο MDA HELLAS
Φράνκο Σαλέρνο ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PALCO ), Βάνα Λαβίδα ( MDA HELLAS ), Παναγιώτης Κοσμετάτος ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PALCO )
Facebook Twitter Whatsapp

H ελληνική εταιρεία εσωρούχων ΠΑΛΚΟ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα, ο κος Φράνκο Σαλέρνο, Πρόεδρος της ΠΑΛΚΟ Α.Ε  και ο κος Παναγιώτης Κοσμετάτος

H ελληνική εταιρεία εσωρούχων ΠΑΛΚΟ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα, ο κος Φράνκο Σαλέρνο, Πρόεδρος της ΠΑΛΚΟ Α.Ε  και ο κος Παναγιώτης Κοσμετάτος, Αντιπρόεδρος της ΠΑΛΚΟ Α.Ε , επισκέφτηκαν το Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, MDAHELLAS, και πρόσφεραν είδη ρουχισμού για τους ασθενείς που φροντίζει το Σωματείο.  Η πρόεδρος του MDAHELLAS, κα Βάνα Λαβίδα, καλωσόρισε τους ανθρώπους της ΠΑΛΚΟ Α.Ε, στο «Σπίτι», έναν  ειδικά διαμορφωμένο χώρο που  σκοπό έχει την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών με νευρομυϊκές παθήσειςκαι τους ευχαρίστησε για την σημαντική προσφορά της εταιρίας ΠΑΛΚΟ Α.Ε  στο σωματείο MDAHELLAS.

Η εταιρεία ΠΑΛΚΟ Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει ανδρικά, γυναικεία , παιδικά εσώρουχα και πυζάμες στην Ελλάδα για σχεδόν 100 χρόνια. Το ανθρώπινο δυναμικό στην υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα στην Κομοτηνή καθώς και στο εμπορικό τμήμα στην Αθήνα εργάζεται με αφοσίωση στο όραμα και την φιλοσοφία της Palco, ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ελκυστικά και ποιοτικά προϊόντα τα οποία καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr