current views are: 13

3 Μαΐου 2017
Δημοσίευση13:19

Χορευτικό δείπνο για τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας

Δημοσίευση 13:19’

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία. Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της και με στόχο την ενίσχυση του έργου της,  η  ΕΛΕΠΑΠ διοργάνωσε χορευτικό δείπνο στο ECALI CLUB.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με αποκορύφωση την Άννα Βίσση επί σκηνής.

Η κορυφαία ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της ΕΛΕΠΑΠ και τραγούδησε αφιλοκερδώς  ξεσηκώνοντας με το κέφι, τη ζωντάνια και την αξεπέραστη ερμηνεία της, τους πιστούς φίλους και φίλες , τους εκλεκτούς καλεσμένους, θερμούς υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ.

Η κα Άννα Βίσση, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, εξέφρασε το θαυμασμό της για το σημαντικό έργο ζωής που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και δήλωσε ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις της, το δύσκολο καθημερινό αγώνα της, για περισσότερα «Βήματα Ζωής», για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού στόχου της ΕΛΕΠΑΠ, την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης, υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς:

Το Κοινωφελές ΄Ιδρυμα Ιωάννη Σ.Λάτση και το Ecali Club, για την εξαιρετική φιλοξενία.

Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:

MEDI PRINOU , Όμιλο Βασιλάκη, με τη VOLVO Βελμάρ, Digi Print , LG Electronics Hellas, Style Box.

Τη  Moet & Chandon, για το welcome drink, την υπέροχη ροζέ σαμπάνια.

To Κτήμα Χαρλαύτη, για τα μοναδικά κρασιά της εκδήλωσης.

Τη Molton Brown, για τα εκπληκτικά give away presents.

Τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη για τις εμπνευσμένες συνθέσεις λουλουδιών.

Την κα Φαίη Βαλλίδη, για την εξαιρετική διακόσμηση του χώρου.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους,  να εκπληρώσουν του προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους  και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα,  που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά  και την οικογένεια περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για  την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η  ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερες από 1.000 παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο  αγώνας  για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για  «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα,  η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών  δυσκολιών που  αντιμετωπίζουν οι οικογένειες  και της  αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη.

Τα παιδιά  και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής,  σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και  κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά  στην ευαισθητοποίηση  και στην αποδοχή της  ελληνικής κοινωνίας.