current views are: 11

9 Μαΐου 2017
Δημοσίευση14:28

Φαντασμαγορική φιέστα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά 44ο της ιστορίας του με μία μεγαλειώδη γιορτή μέσα σε αποθέωση

Δημοσίευση 14:28’

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά 44ο της ιστορίας του με μία μεγαλειώδη γιορτή μέσα σε αποθέωση

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά 44ο της ιστορίας του με μία μεγαλειώδη γιορτή μέσα σε αποθέωση, στο  γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αγκαλιά με τους πιστούς φιλάθλους του.

Από νωρίς το απόγευμα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη, είχαν τοποθετηθεί παιχνίδια, για τους μικρούς φίλους της ομάδας, αλλά και δραστηριότητες, για τους μεγάλους. Λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν και ο κόσμος άρχισε να εισέρχεται στο Καραϊσκάκη ενώ η μουσική του DJ Αντώνη Δημητριάδη, δονούσε την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο ανεβάζοντας το κέφι και προετοιμάζοντας τον κόσμο για το υπερθέαμα που θα ακολουθούσε. 

Λίγο μετά τις 8:30μμ, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, η οποία είχε στηθεί στο γήπεδο ανέβηκε η νεαρή ερμηνεύτρια Ζοζεφίν η οποία άνοιξε το πρόγραμμα, με πολύ ωραία τραγούδια και υπέροχη σκηνική παρουσία ενώ λίγη ώρα μετά τη θέση τους στη σκηνή πήραν οι «Μέλισσες», ανεβάζοντας το κέφι και ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Μόλις η συναυλία ολοκληρώθηκε, άρχισε η διαδικασία της στέψης με παρουσιαστή τον μοναδικό Χρήστο Φερεντίνο. Αρχικά οι πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παρέλασαν με τα τρόπαιά τους πριν τιμηθεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα από τον Κριστιάν Καρεμπέ, για τη μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογο, ως παίκτης και όχι μόνο. 

Σταδιακά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή ανέβηκαν ο Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Φρανσουά Μοδέστο, ο Τάκης Λεμονής και όλο το προπονητικό επιτελείο, ο Κούλης Δουρέκας και όλο το σταφ (ιατρικό, τεχνικό, φροντιστές, η διερμηνέας, Μαρίνα Τσαλή) καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού. Αποκορύφωμα της βραδιάς ωστόσο ήταν η στιγμή που ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους παίκτες, μπήκε ανάμεσά τους, παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Στράτο και με το άκουσμα του «We Are The Champions», το κύπελλο του 7ου συνεχόμενου και 44ου πρωταθλήματος συνολικά, υψώθηκε στον ουρανό του Πειραιά. 

Η καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά από την κορνίζα και ο γύρος του θριάμβου, ήταν τα μόνα που έμεναν για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η γιορτή για το πρωτάθλημα ενώ ο κόσμος έκανε όλε-όλε με τους παίκτες και τα χαμόγελα ευτυχίας, στα πρόσωπα όλων, ήταν η  μεγαλύτερη ανταμοιβή.


σχετικα αρθρα