ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«MDA Summer fair»: Καλοκαιρινή εκδήλωση με 30 καταξιωμένους Έλληνες Designers και Βrands!

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2017, 00:01 / Ανανεώθηκε 12 Ιουνίου 2017, 21:56
«MDA Summer fair»: Καλοκαιρινή εκδήλωση με 30 καταξιωμένους Έλληνες Designers και Βrands!
Facebook Twitter Whatsapp

Για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισε η ολοήμερη καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το MDA Ελλάς σε έναν καταπράσινο χώρο, μόλις μερικά λεπτά έξω από την πόλη!

Για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισε η ολοήμερη καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το MDA Ελλάς σε έναν καταπράσινο χώρο, μόλις μερικά λεπτά έξω από την πόλη!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του MDA Summer fair, 30 καταξιωμένοι Έλληνες Designers και Βrands συμμετείχαν και στήριξαν το έργο του MDA Ελλάς, παρουσιάζοντας ότι πιο εκλεκτό έχει να επιδείξει η ελληνική μόδα.

Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς, κυρία Βάνα Λαβίδα και τα Μέλη του ΔΣ, υποδεχόντουσαν από το πρωί τον κόσμο με καλοκαιρινή διάθεση, αφού ακόμα και η βροχή έκανε πίσω μπροστά στον καλό σκοπό!

Η κομψότητα και η ζεστασιά της εκδήλωσης, καθώς και ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας, διαφοροποίησαν το MDA Summer Fair, κάνοντάς το να ξεχωρίζει…. Αφού δεν ήταν απλώς ένα συνηθισμένο bazaar.

Σ΄ ένα lounge που είχε επιμεληθεί αποκλειστικά η COCO-MAT, οι καλεσμένες είχαν την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα διαλλείματα και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις από Interactive Vendors, όπως την Σάντρα Χωρέμη, την Μαρίνα Τζαβέλλου Διαμαντή, τον Σωτήρη Βρεττό και την Mac Cosmetics!

Τα καταστήματα που έλαβαν μέρος ήταν: A to Z Greek, Anatol, Audaliz, Azura, Bonpoint, C' est Bon, Christina Fragista, Coco-Mat, Elena Karavasili, Emmanuela Swimwear, I'm Beach, Ioanna Kourbela, Kultia, La Vie, Lalaounis, Lommer, Miranta's, Most Chic, Panaidis Eyewear Boutique, Park House, Rotate, Sea Through, Skaperdas, Smart & Chic, Stefania Frangista, Tagari,Talin, The Sweet Spot, Urban Owl, Venetia Vildiridis, Vourakis, Σκουρλέτης.

Μεγάλος Χορηγός: MEDI Prinou

Χορηγός: Raptis Dental Care

Υποστηρικτές: COCO-MAT, Coca Cola Τρία Έψιλον, Lavipharm, Apivita, Boutari, Maestro

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του και στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.