current views are: 12

4 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση04:00

Εγκαίνια νέου καταστήματος Benetton & Sisley στη Λάρισα

Σε ένα εορταστικό κλίμα, τα εγκαίνια του καταστήματος εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους μέσα από διασκεδαστικές δράσεις για τα παιδιά, live μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Δημοσίευση 04:00’

Σε ένα εορταστικό κλίμα, τα εγκαίνια του καταστήματος εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους μέσα από διασκεδαστικές δράσεις για τα παιδιά, live μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Η εταιρεία του Ομίλου Επιχειρήσεων Κωνσταντίνου, Alimar Development Α.Ε., πραγματοποίησε σε μια εντυπωσιακή διήμερη εκδήλωση, τα εγκαίνια του καταστήματος που φιλοξενεί τα εμπορικά σήματα της United Colors of Benetton και της Sisley στη Λάρισα (Οδός Κούμα 40).

Σε ένα εορταστικό κλίμα, τα εγκαίνια του καταστήματος εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους μέσα από διασκεδαστικές δράσεις για τα παιδιά, live μουσική και πολλές εκπλήξεις. Το νέο κατάστημα φιλοξενεί τις νέες συλλογές ένδυσης και υπόδησης Fall- Winter ’17 από τη γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά, των δύο brands! Με πρωταγωνιστή τόσο το καθημερινό, casual ντύσιμο, όσο και το πιο επίσημο το νέο κατάστημα United Colors of Benetton και Sisley έρχεται να προσφέρει μοναδικές επιλογές για φθινοπωρινά & χειμερινά looks που κάνουν ενήλικες και παιδιά να ξεχωρίζουν, επιλέγοντας ρούχα που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και απαράμιλλο στυλ!

Alimar Development Α.Ε.

H εταιρεία Alimar Development Α.Ε., που ανήκει στον όμιλο εταιριών Κωνσταντίνου, αναπτύσσει από το 2010 δράση σε αμιγώς εμπορικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα τέσσερα καταστήματα United Colors of Benetton (εμπορικό κέντρο River West, εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Νέο Ψυχικό, Λάρισα) το πρώτο κατάστημα Sisley αλλά και αρκετά ακόμη καταστήματα λιανικής.

Alimar Development Α.Ε.: Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος.

Τηλ.: 210 9769780