ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου

Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου 2017, 18:27 / Ανανεώθηκε 18 Δεκεμβρίου 2017, 15:22
Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου
Facebook Twitter Whatsapp

Στην κεντρική εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar το παρών έδωσε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς.

Με μια μεγάλη γιορτή χαράς και αγάπης, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου υποδέχτηκαν τα φετινά Χριστούγεννα σκορπώντας ένα ακόμη χαμόγελο ελπίδας και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, με το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar.

Το 12Ο Χριστουγεννιάτικο Βazaar, ο σπουδαιότερος ανθρωπιστικός θεσμός των εκπαιδευτηρίων εδώ και χρόνια, με αρωγούς τη μεγάλη οικογένεια και τους φίλους του σχολείου που υποστήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είχε ως κύριο στόχο του την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ και τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου βοήθειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των όμορων δήμων του σχολείου και για φορείς με αναγνωρισμένη ανθρωπιστική δράση.

Στην κεντρική εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar το παρών έδωσε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος ξεσήκωσε με τα τραγούδια του μικρούς και μεγάλους προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr