current views are: 15

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:33

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τους Onirama για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για την ευαισθησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα παιδιά της.

Δημοσίευση 15:33’

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τους Onirama για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για την ευαισθησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα παιδιά της.

Αξέχαστη η φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια των εορταστικών δράσεων για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, των 80 χρόνων προσφοράς της στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες τους, οι Onirama. Με το κέφι και τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς , τους πιστούς και αγαπητούς φίλους και υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τους Onirama για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για την ευαισθησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα παιδιά της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς: MEDI PRINOU, Volvo, ANDERMATT, Fyffes, Τρία ΄Εψιλον, Shiseido, Molton Brown, Digi Print, ΠΑΥΛΟΣ THE FLOWER WORKSHOP.

Θερμές ευχαριστίες στην κα Φαίη Βαλλίδη, για όλη την επιμέλεια της διοργάνωσης , καθώς και στον κύριο Νίκο Φαράκλα για τη συνεχή του στήριξη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη των καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης, υψηλού επιπέδου, που εφαρμόζει η ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τις οικογένειές τους ,μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο, περιβάλλον. Τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ είναι ανίκητα. Μπείτε στο www.gennaiapaidia.gr και βοηθείστε να διαδοθεί η ιστορία τους και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Καλές Γιορτές με υγεία από το Δ.Σ και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από 1.000 παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο αγώνας για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα, η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και της αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη.

Τα παιδιά και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής, σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση και στην αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας.


σχετικα αρθρα