current views are: 15

21 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:10

Zaccys Pre Christmas party @ Upper House, attica City Link

Οι καλεσμένες σαν Cinderellas είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να θαυμάσουν αυτά τα νέα σχέδια, καθώς και να επιλέξουν το αγαπημένο τους.

Δημοσίευση 18:10’

Οι καλεσμένες σαν Cinderellas είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να θαυμάσουν αυτά τα νέα σχέδια, καθώς και να επιλέξουν το αγαπημένο τους.

Το αγαπημένο brand Zaccys London, πραγματοποίησε ένα Pre Christmas party στο Upper House στο attica City Link, για την παρουσίαση της limited edition συλλογής “Cinderella slipper”. Μια μοναδική συλλογή, που τα πόδια σας θα λατρέψουν! Άνετα backless mules που μπορούν να φορεθούν από το πρωί εως το βράδυ, από το γραφείο εως τη βραδινή έξοδο και χαρίζουν λάμψη σε κάθε βήμα! Η τεχνολογία memory-foam έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτή τη συλλογή, όπως και σε όλα τα σχέδια του brand, ώστε τα βήματά σας να είναι όχι μόνο σταθερά αλλά και άνετα.

Οι καλεσμένες σαν Cinderellas είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να θαυμάσουν αυτά τα νέα σχέδια, καθώς και να επιλέξουν το αγαπημένο τους. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η παράδοση της επιταγής στο Καρκινάκι, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που υποστηρίζει το brand, κάνωντας μια δωρεά για κάθε ζευγάρι Zaccys London που πωλείται.

Την συλλογή AW17 θα βρείτε στα:

  • attica στο City Link, Αθήνα
  • attica στο Golden Hall, Μαρούσι, Αθήνα
  • attica Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
  • Enny Monaco, Γλυφάδα
  • Enny Monaco, Κηφισιά

‘Ολες οι συλλογές Zaccys, είναι διαθέσιμες και στο zaccys.com, χωρίς έξοδα αποστολής ή έξοδα επιστροφής.

Ακολουθήστε τα Zaccys London στα social media:

https://www.instagram.com/zaccys/

https://www.facebook.com/zaccys/

https://twitter.com/zaccys


σχετικα αρθρα