current views are: 11

27 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:16

Σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία DOCA στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018

H εταιρεία DOCA, ως μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του franchising.

Δημοσίευση 11:16’

H εταιρεία DOCA, ως μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του franchising.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

H εταιρεία DOCA, ως μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του franchising, συμμετείχε στηρίζοντας ενεργά τον θεσμό και αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Social Responsibility και Web Core Strategy.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

www.docaofficial.com