ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωστής Μαραβέγιας στον «Πρώτο Άνθρωπο»

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 16:02 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2018, 16:56
Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωστής Μαραβέγιας στον «Πρώτο Άνθρωπο»
Photo: Ηλίας Κοκοτός, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιωάννα Γκελεστάθη
Facebook Twitter Whatsapp

Η avant-premiere της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «La La Land» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ευγενίδειο Πλανητάριο

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2018. Στον εντυπωσιακό χώρο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, του Ιδρύματος Ευγενίδου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία η avant-premiereτης ταινίας «Ο Πρώτος Άνθρωπος» (First Man), με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Έχοντας ήδη αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια στο Φεστιβάλ Βενετίας, «Ο Πρώτος Άνθρωπος» ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, ενώ ο επιβλητικός θόλος του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για παρουσίαση κινηματογραφικής ταινίας, με ειδικό εξοπλισμό που έφτασε από την Αμερική ειδικά για την περίσταση, αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την επίσημη παρουσίαση της ταινίας στην Ελλάδα.

Κινηματογραφιστές αλλά και σινεφίλ εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν στο χώρο του Ευγενιδείου Πλανηταρίου την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ (La La Land), η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους όλης της χώρας στις 18 Οκτωβρίου.

Η Γενική Διευθύντρια της TULIPEntertainment, κυρία Μαριλίζα Τοτόμη, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους της βραδιάς και κάλεσε στο βήμα τον διεθνούς φήμης αστροφυσικό και Επίτιμο Διευθυντή Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κύριο Διονύση Π. Σιμόπουλο, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του παρέσυρε το κοινό στο μαγικό κόσμο του διαστήματος.

Στο cocktail που ακολούθησε αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, οι προσκεκλημένοι συνόδευσαν ελληνικές γευστικές προτάσεις με Αγιορείτικο ΑΒΑΤΟΝ, ευγενική χορηγία της οινοποιίας TSANTALIS.