ΕΛΛΑΔΑ

ΟΜΕ - ΟΤΕ: Επίθεση στην ηγεσία του ΟΤΕ

Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου 2012, 14:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΟΜΕ - ΟΤΕ: Επίθεση στην ηγεσία του ΟΤΕ
Facebook Twitter Whatsapp
Eπίθεση κατά της «ηγετικής ομάδας» του ΟΤΕ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εξαπολύει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, διατυπώνοντας κατηγορίες ότι προχωρεί σε μονομερείς ενέργειες, τορπιλίζοντας τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπογράφηκε το περασμένο Φθινόπωρο, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις.
Eπίθεση κατά της «ηγετικής ομάδας» του ΟΤΕ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εξαπολύει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, διατυπώνοντας κατηγορίες ότι προχωρεί σε μονομερείς ενέργειες, τορπιλίζοντας τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπογράφηκε το περασμένο Φθινόπωρο, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Συγκεκριμένα, η ΟΜΕ-ΟΤΕ κατηγορεί την ηγεσία του Ομίλου ότι με την κίνηση της εφαρμογής διακεκομμένου ωραρίου, αλλά και άλλων πολλών που στο παρασκήνιο εξυφαίνονται σε βάρος των εργαζομένων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρεί να μετατρέψει την εταιρία σε "part time", να ισοπεδώσει δικαιώματα και κατακτήσεις και να επιβάλει όρους ζούγκλας και μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις, καταστρατηγώντας τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μέσω της ΣΣΕ.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες συγκαλείται το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ και ανεξάρτητα των συνδικαλιστικών παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων που θα ξεδιπλωθούν από τα Σωματεία-μέλη της, θα εξετάσει αν συντρέχουν όλοι εκείνοι οι λόγοι, με βάση το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, για να καταγγείλουν την υπογραφείσα Σ.Σ.Ε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr