ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρυσοχοΐδης κατάργησε το Δ.Σ. του Οργανισμού Τυποποίησης!

Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου 2012, 16:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Χρυσοχοΐδης κατάργησε το Δ.Σ. του Οργανισμού Τυποποίησης!
Facebook Twitter Whatsapp
Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης.
Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης. «Το Δ.Σ. του ΕΛΟΤ Α.Ε. συστηματικά υπονόμευσε τις μεγάλες αλλαγές στο σύστημα ποιότητας στη χώρα μας, όπως διαρθρώνεται με τον πρόσφατα ψηφισμένο Ν. 4038/2012 της Βουλής των Ελλήνων. Με τις  πράξεις και με τις παραλήψεις του συνέτεινε στο ενδεχόμενο να απωλέσει ο νέος δημόσιος φορέας πιστοποίησης υπό την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. μεγάλο μέρος της πελατείας του εισφερόμενου κλάδου πιστοποίησης από τον ΕΛΟΤ Α.Ε., με στόχο να αποδείξει ότι η -με ευρύτατη πλειοψηφία ψηφισθείσα από τη Βουλή- μεταρρύθμιση έχει λάθος κατεύθυνση και έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια από τον δημόσιο πυλώνα πιστοποίησης παραδοσιακών του πελατών» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η εποχή  που οι εταιρείες του δημόσιου τομέα απετέλεσαν φέουδο σε βάρος  του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος, έχει περάσει ανεπιστρεπτί» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr