ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με μακάβριο εύρημα στη Βέροια

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2012, 18:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μυστήριο με μακάβριο εύρημα στη Βέροια
Facebook Twitter Whatsapp
«Πάγωσαν» οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Βέροιας όταν αντίκρισαν ένα μακάβριο τμήμα ανθρώπινου σκελετού, που βρισκόταν ανάμεσα στα σκουπίδια τα οποία είχαν συλλέξει λίγο νωρίτερα από κάδους της πόλης.
«Πάγωσαν» οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Βέροιας όταν αντίκρισαν ένα μακάβριο τμήμα ανθρώπινου σκελετού, που βρισκόταν ανάμεσα στα σκουπίδια τα οποία είχαν συλλέξει λίγο νωρίτερα από κάδους της πόλης. Ένα κρανίο κύλησε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης των απορριμμάτων από απορριμματοφόρο σε κοντέινερ στο αμαξοστάσιο του δημοτικού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας –Βεργίνας.  

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Βέροιας, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, εξέτασαν το εύρημα και διαπίστωσαν ότι ήταν ένα ανθρώπινο κρανίο από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος! Το κρανίο εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί ο χρόνος και ίσως η αιτία θανάτου, ενώ ξεκίνησε έρευνα στα απορρίμματα μήπως και βρεθούν και άλλα τμήματα του σκελετού από τον οποίο προέρχεται.


Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr