current views are: 1

2 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση19:37

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο ηθοποιό, Βασίλη Τσιβιλίκα

Το ύστατο χαίρε είπαν σήμερα στις 3 το απόγευμα στο νεκροταφείο Αμαρουσίου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον αξέχαστο Βασίλη Τσιβιλίκα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.

Δημοσίευση 19:37’
αρθρο-newpost

Το ύστατο χαίρε είπαν σήμερα στις 3 το απόγευμα στο νεκροταφείο Αμαρουσίου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον αξέχαστο Βασίλη Τσιβιλίκα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.

Το ύστατο χαίρε είπαν σήμερα στις 3 το απόγευμα στο νεκροταφείο Αμαρουσίου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον αξέχαστο Βασίλη Τσιβιλίκα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης. Από τις 2 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν Αγ. Γεωργίου –όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία- αρκετοί φίλοι και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος για να του πουν το στερνό αντίο. Στην κηδεία που ακολούθησε, το νεκροταφείο του Αμαρουσίου είχε γεμίσει από κόσμο.

Ανάμεσά τους ήταν η Ζωή Λάσκαρη, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Ελένη Φιλίνη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαρία Αλιφέρη, ο Άλκης Κούρκουλος με την μητέρα του, η Άννα Φόνσου, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Νίκος Παπαναστασίου, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Στάθης Ψάλτης και πολλοί άλλοι. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Έλληνα κωμικού ηθοποιού, Αλίκη, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άντρας της δεν είναι πια εν ζωή.

Η Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρου Θεάτρου που έχασε αναπάντεχα τον πρόεδρο της, έναν ακάματο εργάτη του θεάτρου, ο οποίος συνέβαλε με την δραστηριότητα του στην αναμόρφωση της ΠΕΕΘ, αποφάσισε -μεταξύ άλλων- να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, να κρατήσουν τα μέλη της ΠΕΕΘ ενός λεπτού σιγή στα θέατρα τους και να διαθέσει το ποσό των 500 ευρώ στο Θεατρικό Μουσείο εις μνήμην του. Επίσης, επιθυμία της οικογένειας Τσιβιλίκα ήταν, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του Θεατρικού Μουσείου εις μνήμην του Βασίλη Τσιβιλίκα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 15148016528.


σχετικα αρθρα