current views are: 1

19 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση09:18

Νέα δίωξη για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου – Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του 47χρονου κρατούμενου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη καθώς την Δευτέρα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτια Ρεθύμνου.  

Δημοσίευση 09:18’
αρθρο-newpost

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του 47χρονου κρατούμενου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη καθώς την Δευτέρα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτια Ρεθύμνου.  

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του 47χρονου κρατούμενου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη καθώς την Δευτέρα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτια Ρεθύμνου.   Ο 47χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνελήφθη στο σπίτι του και κατελήφθη να έχει ασελγείς πράξεις με δύο ανηλίκους.  

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 47χρονος που ήταν γυμναστής και γνωστός στην κοινωνία του Ρεθύμνου καθώς αρκετοί γονείς του εμπιστεύονταν τα παιδιά τους λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, κατηγορείται  για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.   

Eπτά μήνες όμως μετά τη σύλληψή του, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του μετά την έκθεση που εστάλη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με βάση την οποία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη, που είχε κατασχεθεί την ημέρα της επιχείρησης, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.  

Έτσι από την ανακρίτρια Ρεθύμνου έγινε κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιόν της για συμπληρωματική απολογία τόσο για την ίδια την υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για την νέα κατηγορία που ασκήθηκε σε βάρος του.  

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταγωγή του Ν. Σειραγάκη στο Ρέθυμνο αναμένεται να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα και πληροφορίες που θέλουν αυτή να έχει ολοκληρωθεί τη Δευτέρα μεταδίδονται με επιφύλαξη καθώς για λόγους ασφαλείας δεν αποκλείεται ο 47χρονος να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας άλλη ημέρα.


σχετικα αρθρα