ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλεται η μεταφορά μαθητών με μισθωμένα μεταφορικά μέσα στην Καλαμάτα

Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου 2013, 15:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αναστέλλεται η μεταφορά μαθητών με μισθωμένα μεταφορικά μέσα στην Καλαμάτα
Facebook Twitter Whatsapp
Το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας προχωρεί σε αναστολή επ' αόριστον, από την προσεχή Δευτέρα, της εκτέλεσης του έργου μεταφοράς των μαθητών στον νομό, με όλα τα μισθωμένα μεταφορικά μέσα, λόγω αδυναμίας του να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες, αφού υπάρχουν στο ΚΤΕΛ ανεξόφλητες οφειλές εκ μέρους του κράτους, για το σχολικό έτος 2011- 2012.  
Το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας προχωρεί σε αναστολή επ' αόριστον, από την προσεχή Δευτέρα, της εκτέλεσης του έργου μεταφοράς των μαθητών στον νομό, με όλα τα μισθωμένα μεταφορικά μέσα, λόγω αδυναμίας του να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες, αφού υπάρχουν στο ΚΤΕΛ ανεξόφλητες οφειλές εκ μέρους του κράτους, για το σχολικό έτος 2011- 2012.   Το ΚΤΕΛ επισημαίνει, ότι η απόφασή του αυτή δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για την καταβολή των οφειλόμενων ποσών, αλλά αναγκάζεται να προχωρήσει στη διακοπή, λόγω οικονομικών υποχρεώσεων.  

Η αναστολή αφορά μόνο στη μεταφορά μαθητών με μισθωμένα μεταφορικά μέσα από το ΚΤΕΛ, ενώ θα συνεχίσει να εκτελεί τα δρομολόγια για την μεταφορά μαθητών με ειδικά μαθητικά δελτία.