ΕΛΛΑΔΑ

Ανάκληση απορρυπαντικού της Henkel

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2013, 14:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανάκληση απορρυπαντικού της Henkel
Facebook Twitter Whatsapp
Στην προληπτική ανάκληση του προϊόντος καθαρισμού Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες προχώρησε η εταιρεία Henkel.
Στην προληπτική ανάκληση του προϊόντος καθαρισμού Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες προχώρησε η εταιρεία Henkel.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου ποιότητας, εντοπίστηκε στην Αυστρία, ότι μία ποσότητα των προϊόντων είναι πιθανό να εμπεριέχει μικροοργανισμούς που μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία ορισμένων ατόμων με ασθενές ή βεβαρημένο ανοσοποιητικό σύστημα, εάν τυχόν το προϊόν έρθει σε επαφή με ανοιχτή πληγή, τα μάτια, τα αυτιά ή το στόμα.

Αν και το συγκεκριμένο προϊόν σταμάτησε να διατίθεται από την εταιρεία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2012, η άμεση αυτή ανάκληση γίνεται αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους και στη χώρα μας, για προφύλαξη από την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση μόλυνσης. Οι συσκευασίες του Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες στα καταστήματα θα αποσυρθούν άμεσα από τα ράφια και δεν θα πωλούνται.

Οι καταναλωτές που διαθέτουν συσκευασίες του Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες καλούνται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, καθώς επίσης και να επικοινωνήσουν χωρίς χρέωση με την τηλεφωνική γραμμή 800 11 70 800 ή να χρησιμοποιήσουν τη φόρμα επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.henkel.gr/glocoat.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr