current views are: 1

14 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση20:55

Αυλίδα: Έκλεβαν απόβλητα για να τα πουλήσουν!

Δεν έχει όρια το πεδίο δράσης των κάθε λογής επιτήδειων που σκαρφίζονται χίλιους δυο τρόπους για να εξασφαλίσουν «μεροκάματο»! 

Δημοσίευση 20:55’
αρθρο-newpost

Δεν έχει όρια το πεδίο δράσης των κάθε λογής επιτήδειων που σκαρφίζονται χίλιους δυο τρόπους για να εξασφαλίσουν «μεροκάματο»! 

Δεν έχει όρια το πεδίο δράσης των κάθε λογής επιτήδειων που σκαρφίζονται χίλιους δυο τρόπους για να εξασφαλίσουν «μεροκάματο»! Δυο από αυτούς «σήκωσαν» άδειες μπουκάλες αερίων από ένα ανενεργό εργοστάσιο στο Βαθύ Αυλίδας και τις θα τις πωλούσαν σε… μάντρα αποβλήτων στα Ψαχνά!

Στη διαδρομή, όμως, τους πέτυχαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., που σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγάκι τους στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας και βρήκαν μέσα τις 32 μεταλλικές μπουκάλες αερίων ύψους 1,20 μέτρων και βάρους 20 κιλών η καθεμία. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 33 χρόνων δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι τις είχαν κλέψει από το εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης βιομηχανικών αερίων που δεν λειτουργεί πλέον.

Θα τις πωλούσαν στην επιχείρηση συλλογής και μεταφοράς μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων μιας 36χρονης η οποία θα τις μεταπωλούσε ή θα τις μετέτρεπε σε πρώτες ύλες. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στην επιχείρηση βρέθηκαν άλλες 27 παρόμοιες μπουκάλες από το ίδιο εργοστάσιο, που οι δράστες είχαν πουλήσει τις προηγούμενες ημέρες! Ο 40χρονος και ο 33χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ και η ιδιοκτήτρια της μάντρας συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.


σχετικα αρθρα