current views are: 1

2 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση19:07

Νεκροί δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- Ανάμεσά τους ο Λίκα Έντισον

Νέκροί είναι δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ύστερα από συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου και εντοπίστηκαν.

Δημοσίευση 19:07’
αρθρο-newpost

Νέκροί είναι δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ύστερα από συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου και εντοπίστηκαν.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Νέκροί είναι δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ύστερα από συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου και εντοπίστηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τους Λίκα Έντισον και τον Μουράτι Αντμίρ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των υπόλοιπων συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεκροί δραπέτες με τους άλλους τρεις που αναζητούνται συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Δίστομο όπου δολοφονήθηκε ένας αστυνομικός, ενώ ο Μάρκο Κόλα παραμένει ασύλληπτος.

Οι δραπέτες έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μία χαράδρα στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Τριχωνίδας, όπου είχαν εντοπισθεί οι δραπέτες.

Οι δύο από τους καταζητούμενους επιχειρούσαν να περάσουν πεζοί από το σημείο εκείνο με αποτέλεσμα να συμπλακούν με τους αστυνομικούς και να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν οι υπόλοιποι τρεις που είχαν διαφύγει από τις φυλακές Τρικάλων ενεπλάκησαν στη ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

 


σχετικα αρθρα