ΕΛΛΑΔΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει για το πάρτι και τον δεσμοφύλακα

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2013, 15:37 / Ανανεώθηκε 14 Ιουλίου 2013, 15:37
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει για το πάρτι και τον δεσμοφύλακα
Facebook Twitter Whatsapp

Ένας δεσμοφύλακας σε "εκδήλωση" του Λάκη Γαβαλά. Το θέμα "σηκώθηκε" γρήγορα και προκάλεσε έως και έρευνα των αρχών.

Ένας δεσμοφύλακας σε "εκδήλωση" του Λάκη Γαβαλά. Το θέμα "σηκώθηκε" γρήγορα και προκάλεσε έως και πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση τυχόν ευθυνών του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Τι λέει για αυτό η... πέτρα του σκανδάλου, Λάκης Γαβαλάς;

«Ούτε που τον ήξερα τον άνθρωπο. Έτυχε να είναι στο ίδιο μέρος και ήρθε να μου ευχηθεί ανθρώπινα, καλή ελευθερία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό τον θόρυβο», λέει στο «Έθνος της Κυριακής» ο γνωστός επιχειρηματίας και διευκρινίζει σχετικά με τη "συγκέντρωση" που έκανε για την αποφυλάκισή του, στο Ξυλόκαστρο, σε συνδυασμό με την ονομαστική του εορτή στις 30ης Ιουνίου.

Η έρευνα που θα διεξαχθεί φαίνεται να προσπαθεί να σταθεί πάνω στο ότι οι υπάλληλοι των φυλακών δεν επιτρέπεται να συναλλάσσονται με κρατούμενους. Η συμπεριφορά τόσο των σωφρονιστικών υπαλλήλων όσο και εν γένει των δημοσίων υπαλλήλων ελέγχεται τόσο στη διάρκεια της υπηρεσίας τους όσο και εκτός αυτής, σύμφωνα με το Εθνος.

«Εγώ δεν έκανα κανένα πάρτι στο Ξυλόκαστρο. Απλά τρεις συνεργάτες μου ήρθαν να με δουν και ήπιαμε κάτι για το καλωσόρισες. Ειλικρινά, όλο αυτό που συνέβη εκ των υστέρων, είναι έως και γελοίο, και είναι κρίμα ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του, για κάτι που δεν υφίσταται. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Νομίζω μετά από όσα πέρασα δεν μου άξιζε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

Αραβαντινός: Ήταν τυχαίο

«Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί τυχαία με τον οποιονδήποτε σε δημόσιο χώρο. Αυτός ήταν εκεί από όσο ξέρω με την αδελφή και τον γαμπρό του. Δεν μπορεί να διωχθεί επειδή ήταν στον ίδιο χώρο με έναν αποφυλακισθέντα», λέει ο πρώην αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός.