current views are: 1

23 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση05:34

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 19χρονο βρετανό τουρίστα στα Μάλια (φωτό)

Νεκρός έπεσε, σήμερα τα ξημερώματα, ένας 19χρονος βρετανός τουρίστας, έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε, στην περιοχή των Μαλίων

Δημοσίευση 05:34’
αρθρο-newpost

Νεκρός έπεσε, σήμερα τα ξημερώματα, ένας 19χρονος βρετανός τουρίστας, έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε, στην περιοχή των Μαλίων

Νεκρός έπεσε, σήμερα τα ξημερώματα, ένας 19χρονος βρετανός τουρίστας, έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε, στην περιοχή των Μαλίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν 35 άτομα, ανάμεσά τους και η παρέα του άτυχου βρετανού που επέστρεφαν από διασκέδαση, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά. Η αρχή έγινε με έναν διαπληκτισμό και γρήγορα η κατάσταση ξεπέρασε τα όρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 19χρονου.

Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του επεισοδίου ενώ αναζητούνται οι φίλοι του βρετανού για να δώσουν απαντήσεις για τις συνθήκες της τραγωδίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της δολοφονίας είναι ομοεθνής του θύματος και μάλιστα συνομήλικός του, ο οποίος επίσης ενεπλάκη στον καυγά που προηγήθηκε και κατέληξε σε τραγωδία. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, αμέσως μετά τον εντοπισμό του αιμόφυρτου νεαρού, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής που λειτουργεί στην περιοχή ενώ επί τόπου έφτασε και το ΕΚΑΒ. 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η κατάσταση του 19χρονου βρετανού ήταν σοβαρή αφού είχε χτυπηθεί στο αριστερό ημιθωράκιο, έχοντας ουσιαστικά δεχτεί μαχαιριά στην καρδιά. Η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει περισσότερα για το έγκλημα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη του εγκλήματος και ήδη έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές.

 


σχετικα αρθρα