current views are: 1

1 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση06:12

Θρήνος και σπαραγμός για τα δύο αγγελούδια στην Ηλεία (Βίντεο)

Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης. Τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά σήμερα το πρωί στο αρχικό σημείο όπου είχαν εξαφανιστεί.

Δημοσίευση 06:12’
αρθρο-newpost

Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης. Τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά σήμερα το πρωί στο αρχικό σημείο όπου είχαν εξαφανιστεί.

Σε υγρό τάφο για τα δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού. Τα δύο αδερφάκια, ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών, βρέθηκαν σήμερα το πρωί νεκρά στην περιοχή του Στρεφίου.

Οι γονείς των δύο παδιών μόλις έφτασαν στο σημείο άρχισαν να σπαράζουν, ενώ οι αστυνομικοί τους έχουν οδηγήσει στο Α.Τ. Πελοπίου για καταθέση.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν περίπου στις 2:30 το μεσημέρι να πάνε από το χώρο που μένουν, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο κηροπλαστείο, στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους να πάρουν μια σακούλα με κρέας. 

Σε μικρή απόσταση από αυτό, βρέθηκε αργότερα μετά τις τρεις, η σακούλα με το κρέας και ίχνη στην άκρη της λάσπης του καναλιού. Τα παιδιά όμως ήταν άφαντα. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες και αργότερα είχαν τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, χωρίς όμως μέχρι αργά χθες το βράδυ να υπάρξει αποτέλεσμα. Η τροφοδοσία του νερού στη διώρυγα διακόπηκε για να αδειάσει μέχρι το πρωί και να φανεί αν τα παιδιά βρίσκονταν εκεί. 

Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβαν από την πρώτη στιγμή βάσει των ενδείξεων εκτιμήθηκε πως είχαν πέσει μέσα στο κανάλι και είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στον πάτο.
 

 

 

Στις έρευνες συμμετείχε από την πρώτη στιγμή και το Χαμόγελο του Παιδιού και όπως είπε ο Πρόεδρός του κ. Κώστας Γιαννόπουλος στο newpost  «αισθανόμαστε οδύνη όταν τελικά δεν τα καταφέρνουμε» ενώ είπε πως επειδή η οικογένεια είναι οικονομικά αδύναμη τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και άλλοι τοπικοί φορείς έχουν προσφερθεί να αναλάβουν τα έξοδα

Σε ατύχημα αποδίδει η Αστυνομία τον θάνατο των δύο παιδιών

Σε ατύχημα αποδίδει η Αστυνομία τον θάνατο των δύο παιδιών ηλικίας 7 και 4 ετών, τα οποία βρέθηκαν νεκρά σήμερα το πρωί σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι της Ηλείας.

Ωστόσο, συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί, το πώς ακριβώς βρέθηκαν τα δύο αδέλφια, βουλγαρικής υπηκοότητας, μέσα στο αρδευτικό κανάλι, ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο κανάλι, σε μικρή σχετικά απόσταση από το σημείο που είχε εντοπιστεί αργά χθες το απόγευμα το δέμα με τα τρόφιμα που μετέφεραν.


σχετικα αρθρα