current views are: 1

1 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση14:40

Τροχαίο δυστύχημα με πέντε νεκρούς στην Άρτα – Ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, λίγο έξω από την Άρτα, στην περιοχή Σύκουλα, στην εθνική οδό ΑντιρρίουΙωαννίνων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και δύο οικογένειες να ξεκληρίζονται.

Δημοσίευση 14:40’
αρθρο-newpost

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, λίγο έξω από την Άρτα, στην περιοχή Σύκουλα, στην εθνική οδό ΑντιρρίουΙωαννίνων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και δύο οικογένειες να ξεκληρίζονται.

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, λίγο έξω από την Άρτα, στην περιοχή Σύκουλα, στην εθνική οδό ΑντιρρίουΙωαννίνων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και δύο οικογένειες να ξεκληρίζονται. Ένα 13χρονο αγόρι ανάμεσα στα θύματα.

Συγκεκριμένα, δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, συγκρούστηκαν σφοδρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα είναι μία ευθεία και μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως επιχειρήθηκε προσπέραση από το ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την μετωπική σύγκρουση.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου υποβάλλονται σε επεμβάσεις οι οποίες βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται για έναν άντρα 40 ετών, δύο νεαρά κορίτσια και ένα αγοράκι 2 ετών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τραγικό δυστύχημα: 

Σήμερα (01-08-2013) το μεσημέρι, στο 140,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Άρτας -Αντιρρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο ημεδαπό και επιβάτες έναν 84χρονο και μία 69χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαιναν μία 31χρονη και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 13, 15 και 16 ετών.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν θανάσιμα η 43χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η 31χρονη και ο 13χρονος, επιβάτες του ίδιου οχήματος, καθώς και οι δύο επιβάτες του πρώτου οχήματος (ηλικίας 84 και 69 ετών).

Επίσης σοβαρά τραυματίστηκαν ο 40χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και τα τρία παιδία ηλικίας 3, 15 και 16 ετών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.


σχετικα αρθρα